Krisen vi befinner oss i lockar ut fler i naturen än någonsin tidigare och friluftslivet växer sig ännu starkare. Det gör att fler vistas i naturen och många är nybörjare.

För att fler ska kunna ge sig ut och vandra utan att behöva köpa all utrustning hyr Naturkompaniet sedan 2019 ut tält och lanserar nu även uthyrning av ryggsäckar. Sortimentet består av premiumtält och prisbelönta ryggsäckar från Fjällräven.

Bild av StockSnap från Pixabay Klicka på den för större format!

– ”Uthyrning av kvalitativ utrustning är ett sätt för oss att ge fler möjligheten att få en härlig upplevelse ute i naturen. Vi har haft fantastiskt bra efterfrågan på vår tältuthyrning sedan starten i fjol och nu har vi utökat uthyrningssortimentet med ryggsäckar” säger Henrik Hoffman, VD för Naturkompaniet.

Miljöaspekten av att hyra och dela det som enkelt kan delas är även en viktig aspekt. Att få chansen att testa sig fram till vilken typ av ryggsäck eller tält man behöver innan köp är ytterligare en fördel. Ryggsäckarna finns i tre modeller av Fjällräven Keb och går att hyra i samtliga butiker. Fjällräven Keb är en ergonomisk och rejäl ryggsäck för vandring. Den har Fjällrävens prisbelönade utvändiga träram och slitstarka, hållbara material. Den finns för uthyrning i olika storlekar både för dam och herr. Uthyrning sker per vecka eller helg.

Pris för en vecka är 500 kr och för en helg 250 kr.

Relaterade länkar
Info om uthyrning
Vandra med omsorg – Vi visar gärna vägen så att din vandring blir både härlig och hållbar

OM Naturkompaniet

Naturkompaniet består av 34 friluftsbutiker som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Vår målsättning är att främja friluftsliv och hälsa genom att tillhandahålla utrustning som underlättar och berikar friluftsliv. Vår uppmaning till våra kunder är: ”Gör vardagen till ett äventyr ”. Vi som arbetar på Naturkompaniet älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att värna om miljön. Vårt främsta vapen i kampen om en bättre miljö är att vi bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. En kvalitativ produkt ska enligt oss hålla länge och ska inte skapa ett köp-använd-släng beteende hos våra kunder.