De bästa resorna är de där man upplever något tillsammans med andra. Ett bra tillfälle för detta är att uppleva något kul och spännande tillsammans med ditt sportlag. En resa tillsammans med laget skapar minnen, knyter starka vänskapsband och kan hjälpa er att kliva upp i prestation inom er sport. I den här artikeln får ni bra tips inför att planera och genomföra en resa med laget.

Gör research i god tid
Precis som med alla andra typer av resor krävs det för en resa med laget en del efterforskning. Det finns många destinationer att åka till, både inom Sverige och utomlands. Många av de populära destinationerna bokas upp snabbt så det gäller att ni är ute i god tid med er planering.

Sätt er ner tillsammans i laget och börja diskutera de olika idéerna ni har på destination för er resa. Dela upp det mellan er att undersöka priser och vad som måste fixas inom laget för att ni ska kunna ta er iväg. När ni väl har bestämt er för en destination kan ni gå vidare i planeringen och tryggt veta att ni har en rolig resa att se fram emot.

Välj en plats som det inte kostar för mycket att resa till
Det är kanske lätt att lockas av att åka till en destination långt bort som är spännande och exotisk. Det är däremot värt att fundera över vad ni faktiskt vill lägga era hårt intjänade pengar på. Oftast är det roligt att spendera pengarna när ni väl är på plats så att ni kan göra roliga aktiviteter där, äta gott och ha det härligt. Lägger ni för mycket pengar på själva transporten äter ni upp er budget som skulle kunna användas på de upplevelser som finns tillgängliga på plats. Lägg hellre pengarna på att vara där och ha kul tillsammans än själva resan dit.

Hur ni som lag tjänar ihop pengarna till resan
När ni har bestämt och bokat är det dags att tjäna ihop till en resebudget. Efter att ni har bokat vet ni hur mycket pengar ni måste tjäna ihop och ni kan då också dela upp den summan på antalet spelare ni är i laget. Då vet ni snabbt hur mycket ni måste tjäna per person.

Nästa steg är att hitta ett bra företag som kan hjälpa er med varor ni kan sälja för att tjäna pengar till lagets resa. Från dem får ni hjälp med hur ni ska lägga upp försäljningen för att nå ert mål.

Varför inte åka på en cup?
Som lag kan ni självklart åka på en rolig äventyrsresa för att umgås med varandra men det kan också vara kul att åka iväg och tävla tillsammans! Ett bra sätt att bygga upp gemenskapen och motivationen i laget är genom att boka in en cup som ni sedan tränar inför tillsammans. Det finns många cuper att åka på, både i Sverige och utomlands. På Sports International hittar du en bra översikt över vilka cuper som finns tillgängliga för er att välja mellan.