Vill ni ta ert företag till toppen? Behöver ert företag ett sammansvetsat team för att hantera kommande utmaningar och att nå framtida mål? Vill ni öka arbetsglädjen på jobbet ni och stimulera medarbetarna? I så fall är Kebnekaise med Fredrik Sträng som gjutet för er! Konferera på fjällstationen med bastu, 3-rätters middagar och vedeldad brasa. Upplev fjällvärldens prakt i en stressfri miljö under lövfällningen eller på skidor under vårsmältningen. Åk hem efter 4 dagars äventyr med ny energi, nya insikter och som ett vinnande lag!

Foto; Fredrik Sträng

Se filmen om Kebnekaise här!

Om Fredrik Sträng:
Fredrik Sträng har klättrat nio av jordens arton 8000-meters berg inkl. Mount Everest. Han har satt ett Guinness världsrekord och som förste svensk klättrat officiella 7 Summits – det högsta berget på varje kontinent. Han har gjort dokumentärfilm åt TV4, SVT, Discovery, National Geographic och gett ut två böcker. Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t.ex. Volvo, SAAB, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, IBM, Samhall, ESRI-Group, Skanska, Alfa Laval, KPMG, Vattenfall, E-on, SEB, Posten, Swedbank, Folksam, Michelin m.fl. Fredrik arrangerar och deltar i events för företag där syftet är att motivera och ge dem verktyg för att skapa en vinnarattityd, rätt mental inställning och att skapa ett vinnande team.

RELATERADE LÄNKAR

Bra utrustning för campinglivet hittar du här!
Fredrik erbjuder även klätterevent för företag
Teambuilding med Fredrik till Kebnekaise
Facebook
Instagram
LinkedIn