4 Elements Outdoor Events, hjälper sällskap och företag att komma ut och vandra i naturen. Först berättar man om säkerhet och allemansrätten. Sen får deltagarna karta och ryggsäck med vad de behöver för dagen, inklusive lunch & fika på närodlad/närproducerad mat. Företaget finns tillgängliga på journummer hela dagen och möter upp deltagarna kommer i mål, alternativt är en värd med på vandringen. Man kan lägga till aktiviteter som tex. yoga, svampkurs eller en Outdoor After Walk. 4 Elements Outdoor Events utgår ifrån Kungsbacka och erbjuder upplevelser i Halland och Västra Götaland.

Linda Rydström, grundaren, efterfrågar ett lokalt nätverk för naturturism i Halland. Att träffas, prata branschfrågor och knyta kontakter är oerhört värdefullt. Naturturismen har ju ett mål att växa och det gör vi bäst tillsammans.

Läs mer på www.4elements.se HÄR!  (Webbplatsen öppnas i ett nytt fönster)

Text & Bilder
Linda Rydström
4 Elements Outdoor Events AB
Mobil; +46 703 48 49 40