Nu kan du boka en Lyx- eller Relax-weekend på Vildmarkshotellet
Allt fler väljer nu att semestra på hemmaplan, där olika naturupplevelser efterfrågas i allt högre utsträckning samtidigt som man vill begränsa sitt resande. Bara två timmar från Stockholm intill den natursköna miljön vid Bråvikens rand ligger Vildmarkshotellet, som nu lanserar två helt nya weekend-upplevelser, Lyxpaketet och Relaxpaketet. Den gastronomiska upplevelsen och avkoppling står i fokus, men det finns även en mängd olika aktiviteter att addera till sin vistelse, så som spabehandlingar, träningspass, morgonyoga, mountainbike, djurguidningar och whiskeyprovning.

Bara två timmar från Stockholm, intill Kolmårdens djurpark på klipporna ovanför Bråvikens rand, ligger Vildmarks-hotellet. Hotellet genomgick en helrenovering för ett år sedan där både inredning och aktiviteter genomsyras av fokus på den svenska vildmarken. Maten på hotellets restaurang Terrassen är en besöksupplevelse i sig, där kockarna förädlar de ofta närproducerade råvarorna till gastronomiska läckerheter. Hotellet har varit ett populärt boende för äventyrliga familjer som samtidigt besöker Kolmården, men den 6 november lanseras två helt nya weekendupplevelser som vänder sig till en vuxen målgrupp. I både Lyxpaketet och Relaxpaketet ligger fokus på fantastiska matupplevelser och avkoppling där en läcker middag, bad och gym alltid ingår. Dessutom finns spabehandlingar, yoga, whiskeyprovning, mountainbiketurer, träningspass och djurmöten att addera till sin vistelse.

Bilden ovan; Maten på Vildmarkshotellets restaurang Terrassen är en besöksupplevelse i sig, där kockarna förädlar de ofta närproducerade råvarorna till gastronomiska läckerheter

– ”Vi har sett en ökad efterfrågan från vuxna gäster som vill fly vardagen för en stund och unna sig läcker mat och dryck i en avkopplande miljö tillsammans. Mini-semestrar på hemmaplan har idag blivit allt vanligare och naturupplevelser efterfrågas högt, samtidigt som alla inte vill resa långt. Därför har vi skräddarsytt två helt nya upplevelser på Vildmarkshotellet där man i vår fantastiska miljö vid Bråvikens rand kan kombinera avkopplande lyx med energiboostande aktiviteter”, säger Jeanette Sandberg, hotellchef på Vildmarkshotellet.

Lyxpaketet och Relaxpaketet är tillgängliga från 6 november och kan bokas redan nu på kolmarden.com HÄR!

LYXPAKETET

Unna dig lite guldkant på vardagen med Lyxpaketet. Vid ankomst välkomnas du med afternoon tea och sedan slappnar du med fördel av i vår fina avdelning för spa, bad och gym. Kvällens inleds med en fördrink i pianobaren följt av en gastronomisk upplevelse på vår restaurang Terrassen där kockarna serverar en femrättersmeny med spännande smaker med utsikt över Bråvikens vackra vatten.

Det här ingår i Lyxpaketet:

1 natt i Deluxrum med havsutsikt.
Badrock och tofflor under vistelsen.
Afternoon tea vid ankomst.
Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym (mellan kl. 17-20 dag 1 är det garanterat barnfritt).
Fördrink i pianobaren.
Femrättersmiddag på restaurang Terrassen (exklusive dryck).
Frukostbuffé.
Sen utcheckning (kl. 12.00).
Fri parkering.

RELAXPAKETET

Med Relaxpaketet får du sköna och avkopplande dagar med mat i världsklass och en fantastisk utsikt i rogivande atmosfär. Varva ner i vår fina avdelning för spa, bad och gym och njut av läcker mat tillagad på säsongens råvaror – allt med underbar utsikt över Bråvikens vackra vatten.

Det här ingår i Relaxpaketet:

1 natt i dubbelrum.
Badrock och tofflor under vistelsen.
Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym (mellan kl. 17-20 dag 1 är det garanterat barnfritt).
Fördrink i Spa-baren.
Trerättersmiddag på restaurang Terrassen (exklusive dryck).
Frukostbuffé.
Fri parkering.

Bokningsbara aktiviteter för både Lyxpaketet och Relaxpaketet

Spabehandlingar
Morgonyoga
Morgonjogg
Fysträning
Mountainbike
Whiskeyprovning
Exklusiv guidning Delfin
Exklusiv guidning Tiger
Exklusiv guidning Lejon

OM DESTINATION KOLMÅRDEN

Destination Kolmården består av Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet. Kolmårdens Djurpark öppnades 1965 och är idag Nordens största djurpark. Vildmarkshotellet är ett 4-stjärnigt möteshotell vid Bråvikens strand som riktar sig till både privatpersoner och företag. Destination Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande koncern inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.