I fredags släpptes biljetter till ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” med Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Julshowen äger rum på den anrika restaurangen Hamburger Börs i november och december och efterfrågan var så stor att nästan alla datum sålde slut direkt.

Jag är så glad att vi nu kan släppa fler föreställningar till Tomten och Bocken! Vi behöver alla få skratta och underhållas och det blev så tydligt när vi släppte de första föreställningarna i fredags. Både jag och Per längtar så mycket!” – säger Måns Zelmerlöw

Tomten och bocken. Foto; Peter Knutson

”Det blir musik, show, skratt, överraskningar och lite naket, med två favoriter på en underbar scen. Jag kan inte tänka mig något sundare för själen just nu.” – säger Edward Af Sillén

Denna unika duo har verkligen kemi! En halvgalen komiker tillsammans med en charmig skönsångare och med den prisbelönta regissören Edward af Sillén. Det blir en fantastisk julshow med ett av Sveriges bästa liveband och en välkomponerad julig trerättersmeny.

Med anledning av det höga biljettrycket öppnas det nu upp för fler tillfällen.  Biljetterna släpps imorgon torsdag kl 10 på livenation.se och showtic.se. Showen presenteras av Live Nation, 2Entertain och Ett Socialt Sammanhang.

Alla föreställningar genomförs i linje med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer.

Besökarens säkerhet är av högsta vikt och prioritering. Vid eventuella frågor eller information kontakta jul@hamburgerbors.se.

För mer information och speldatum se livenation.se eller showtic.se.

LÄS MER HÄR VIA DESSA HEMSIDOR (Länkarna öppnas i ett nytt fönster)
Showtic
Live Nation
2Entertain
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw Insta