Njut tillsammans med Mathias, de bästa freeride-platserna i Kitzbühel och Fieberbrunn i Kitzalps. Som en österrikisk IFMGA-bergsguide kommer han att guida dig utanför spåren och till de bästa pulverbackarna. Letar du efter några fulla pulverlutningar tror jag att Kitzbühel-bergen är det perfekta alternativet. Som lokal guide kan Mathias ta dig igenom de bästa freeride-platserna i Kitzbühel liksom i Fieberbrunn.

Foto/Källa; Mathias Leo (C) Explore-Share.com 

Kitzbühel är en turiststad som tillhör delstaten Tyrolen , Österrike. Här ligger en stor och berömd skidort där Alpine Ski World Cup årligen äger rum. Kitzbühel har varit känt som en ”Eldorado Freeride” eftersom backcountry skidåkare från hela världen kommer hit för att njuta av lite spännande skidåkning. I Kitzbühel Alpen finns det också flera alternativ för skidturer och amatörer för skidåkning som älskar att åka skidor. Mathias kan vägleda dig och din grupp i en eller flera dagar. Maximalt antal deltagare per grupp är 6 åkare . Men om du är en större grupp kan han be en av sina IFMGA-bergsguide-vänner att gå med oss.

Mathias rekommenderar starkt att åka till Kitzbühel från december till mars . Jag kommer att förse dig med lavinsäkerhetsutrustning. Så om du planerar att komma till Kitzalps nästa vinter, kontakta honom.

LÄS MER HÄR!  (Webbplatsen öppnas i ett nytt fönster)