Foto/Källa; Moderskeppet

”Ryggsäcken står alltid packad. Det ska gå fort att komma ut.”

Serkan Günes är född i Istanbul och bodde år 2000 i Stockholm, för att sedan flytta vidare upp till Gällivare för att komma närmare naturen. Nu lever han för sitt fjällfoto och lämnar inget åt slumpen. Han har naturen – såväl landskap, växter, djur och detaljer som favoritmotiv. Nu följer Moderskeppet, med den prisbelönte Serkan Günes, och i deras reportage om honom får du följa med på en tur ut i fjällvärlden och höra hans öppenhjärtiga tankar om ljuset, bildkomposition och hans ovilja att redigera i efterhand.

Med känslan som kompass och noggrannheten som vapen ger han sig  ut på fjället i den lappländska vildmarken.
Bli medlem eller anmäl dig till Moderskeppet för att se reportaget om Serkan!


Av Gragun – Eget arbete, CC BY-SA 4.0

Läs mer om Serkan, på hans egen hemsida; http://www.serkangunes.com/