Clarion Hotels tar tillbaka sin populära brunch. Men med en twist. Konceptet går under namnet Brunch, Bubbles & Beats och kommer erbjuda en mix av god mat, bubblig dryck och livemusik.

Bilden; Brunch, Bubbles & Beats på Clarion Hotels. CalmeyersHage. Foto; Helge Brekke, Creative Commons erkännande

Nu avslöjar kedjan att de under hösten slår upp portarna för sina populära bruncher på hotellen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Målet är att föra tankarna till världsmetropoler som New York och London. En av destinationerna har tidigare blivit utsedd till en av världens bästa brunch (enligt den brittiska tidskriften the Mirror).

Med konceptet Brunch, Bubbles & Beats vill Clarion Hotels ta med gästen på en resa där smakerna flyter mellan kontinenter och kökstraditioner. Hotellets väggar kommer eka från klirrande skålar i champagne och toner av livemusik. Allt för att sätta den rätta stämningen på helgen.

Menyn har en bredd som lockar såväl finsmakaren som rebellen. Här blandas klassiska brunchrätter med lokala favoriter. Gästerna kan förvänta sig en fräsch förrättsbuffé, klassiska brunchfavoriter som à la carte och ett dignande dessertbord. Dessutom kommer det serveras champagne för 100 kronor glaset.

-”Vi har sparat det bästa till sist! Dessertbordet ska föra tankarna till Willy Wonkas magiska värld, här finns det inga begränsningar! Vi vill skämma bort våra gäster med maffiga bakverk och lyxigt lördagsgodis i alla dess former. Vi hoppas kunna bjuda på några barndomsminnen!” Säger Maria Reisö, Food & Beverage Manager, Clarion Hotels.

Konceptet lanseras i storstäderna på Clarion Hotel Sign i Stockholm, Clarion Hotel Post i Göteborg och på Clarion Hotel Malmö Live i Malmö under hösten 2020.

-”Vi har skruvat upp volymen ordentligt och har verkligen längtat efter att få presentera vår nya brunch! Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. Vi kommer ha långt mellan borden men nära till skratten”! Säger Henrik Berghult, Sverigechef Clarion Hotels.

OM Clarion Hotel

Clarion Hotel Sign  (Länken öppnas i ett nytt fönster) är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. Den spektakulära byggnaden belägen mitt I Stockholm city är ritat av den svenske arkitekten Gert Wingårdh. Hotellets utrymmen representeras genomgående av möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda formgivare, som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson och Alvar Aalto. På hotellets restaurang Kitchen & Table Norrmalm by Marcus Samuelsson ska gästen mötas av en kulturell och kulinarisk upplevelse där smakerna inspireras från det mångkulturella Manhattan i kombination med influenser från Nordens traditionella tillagningstekniker. Selma City Spa på hotellets åttonde våningsplan är ett cityspa som erbjuder behandlingar, uppvärmd utomhuspool, relaxytor, bastu och fräscha rätter.