Med vaccineringen förväntas lättade restriktioner och det vill biljett- och eventplattformen Billetto fira med den tre månader långa festivalen “Together Again Festival”. Festivalprogrammet består av över 1000 evenemang som skapats av arrangörer över hela landet och det hela startar i nästa vecka.

Ljusare tider väntar runt hörnet! Together Again Festival äger rum från april till juni i år. Genom att marknadsföra de över 1000 arrangemangen under festivalens flagg vill Billetto hjälpa arrangörer att nå ut till alla eventbesökare som i flera månader har längtat efter att kunna ta del av gemensamma upplevelser igen.

Billetto, som är en självbetjäningsplattform för digital biljettförsäljning, startade festivalen utifrån idén om att lättade restriktioner kommer att leda till en av de största folkfesterna i modern tid. När alla sugna besökare äntligen tillåts komma ut och uppleva evenemang tillsammans igen kommer ketchupeffekten vara ett faktum.

– “Together Again Festival är en samling upplevelser som mättar alla sinnen efter över ett års evenemangstorka. Det är en fantastisk möjlighet att hylla alla arrangörer som möjliggör att människor kan ses och dela fina minnen och upplevelser med varandra”, säger Billettos VD Patrick Borre.

– “Det kommer vara riktigt spännande tider framöver. Det är därför det är så viktigt för oss på Billetto att hjälpa de arrangörer som är först ut med att möta den enorma efterfrågan på events som finns just nu. Som eventplattform kan vi assistera arrangörerna i att förbereda återstarten av deras verksamheter och på så vis blåsa liv i eventindustrin tillsammans med dem”, tillägger Patrick.

Eventskapare kommer vara medarrangörer till festivalen då alla arrangemang som lanseras på plattformen under festivalperioden automatiskt blir en del av festivalprogrammet. Billetto vill lyfta fram alla medarrangörer som väljer att vara först ut med sina evenemang genom marknadsföring i egna och andra digitala kanaler så att de får en konkurrensmässig fördel inför att restriktionerna lättar. Festivalen kommer att äga rum under den period då Billetto förväntar sig att samhällets återöppnande kommer att ske, vilket är i april till juni i år.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)

www.togetheragain.se kan nyfikna festivalbesökare utifrån stad, datum och evenemangstyp boka biljetter till både gratis och betalda upplevelser. Arrangörer som är intresserade av att delta med sina evenemang finner all information på samma plats. Alla är välkomna att delta i Together Again Festival för att fira återöppnandet av samhället genom att vi möts och skapar upplevelser tillsammans igen.

Text: Billetto
Foto: Billetto