Plussa ihop många små upplevelser och du får summan av något större.

Den här boken ger dig 52 tips på äventyr där nyfikenhet, rörelseglädje och upptäckarlust står bakom urvalet. Det behöver inte vara svårt eller dyrt att äventyra, det går att göra det enkelt och nära. Turerna är tänkta att inspirera dig att hitta ut i naturen och låta dig finna dina egna äventyr.

Foto/Källa; 52adventures 

Sverige bjuder dig som vill ut i naturen på en fantastisk blandning av djupa skogar, idylliska skärgårdar, ståtliga fjäll och pittoreska sjöar. Här kan du skida utför och på längden i snörik vildmark. Klättra uppåt i bergen eller nedåt i mystiska grottor. Glida fram i kajak eller med långfärdsskridskor på stilla eller fruset hav. Ströva i äkta trollskogar och spana efter rovdjur. Ta ett dopp i en sjö och upptäcka öppna landskap från cykelsadeln eller från hästryggen. Lyssna på tystnaden och sova i tält under stjärnhimlen. Sveriges natur är kontrastrik och har något för alla smaker. Äventyren i boken är anpassade för att upplevas över en helg, och är spridda över Sverige med utgångspunkt Stockholm.

Författaren, Gunnika Isaksson-Lutteman är något av en expert på att hitta äventyr i vardagen och menar att alla kan äventyra. Tidigare har hon skrivit flera populära guideböcker inom friluftsliv. I den här boken delar hon med sig av sitt äventyrsår då hon upplevde ett äventyr utomhus varje helg under ett år.

Boken finns att köpa på webshop.52adventures.se  (Alla länkarna öppnas i ett nytt fönster)

KONTAKT
Gunnika Isaksson-Lutteman
52adventures
Telefon: 070-665 74 21
Mail: info@52adventures.se
Kontor: Rindö Hamn, Vaxholm
Webshop: webshop.52adventures.se
Hemsida: gunnika.com
Instagram: 52adventures
Facebook: 52adventures
Blogg: 52adventures