KÄNN MAGIN
Ett riktigt juläventyr har börjat! Tusentals glittrande ljusa fläckar ger värme i det kalla vintermörkret, julgranar glittrar i vackra färger och Tivoli fyller trädgården med härliga toner. Utforska snöiga bås och var fängslande av spektakulära ljusprojektioner.

Tivoli, Köpenhamn. Foto; Christoffer Anias Sandager – Klicka på bilden för större format

Julmagi sprider sig på Tivoli mellan 19 november och 2 januari. Observera dock att vi har stängt den 24 december. Kom ihåg coronapasset och det goda julstämningen!

Julmagi för de yngsta
Jultomten bjuder in dig till det mysiga vardagsrummet, båsarna frestar dig med alla typer av läckerheter och barnvänliga julturer ger en rusning i de små magarna. När det är dags för en paus från åkattraktionernas virvlande kan hela familjen dekorera honungshjärtan på Garden Deli.

DET SMAKAR SOM JULAFTON
Doften av söta julgodis sprider sig när klassiska julrätter sjuder i restaurangerna. Placera den söta tanden med överdådiga julkakor, nybakade fritters eller krispiga kanelpopcorn – perfekt i sällskap med varm kakao, glögg eller årets julöl. När den stora hungern slår till, besök en av Havens många matställen eller ta en fläsksteksmörgås på Mill on the Lawn.

OBSERVERA ATT DET ÄR ETT KRAV FRÅN MYNDIGHETERNA ATT GÄSTER TILL HAVENS RESTAURANGER MÅSTE HA ETT GILTIGT CORONA-PASS. PASSET MÅSTE UPPVISAS VID ANKOMSTEN TILL TIVOLI. FRÅN OCH MED DEN 10 DECEMBER MÅSTE DU OCKSÅ BÄRA ANSIKTSMASKER SOM GÄST PÅ HAVENS RESTAURANGER. (GÄLLER INTE FÖR SITTANDE GÄSTER!)

Läs mer om Julen på Tivoli här!

TEXT; TIVOLI
BILDER; Christoffer Anias Sandager