I Pandemins spår har mycket av olika events, möten, musikframträdanden, teater och konserter fått det tufft då det har och förekommer än idag mindre populära nedstängningar eller restriktioner som gjort och gör det svårt för branschen. Festglada människor har också tvingats skära ner på sin glada fester och underhållning i dess olika former har inte duggat tätt precis. Folk i gemen är grymt trötta på detta envisa virus som gör allas liv mindre roligt att leva just nu.

Men mitt i allt det tunga måste vi ändå tro på en snar vändning och när det vänder på riktigt, ja, då kommer folk att festa, gå på konserter, teater och olika sorters underhållningar som aldrig förr, det vågar jag lova.

Så varför inte passa på att fundera på att bli en professionell festfixare? Eller jobba med olika events och möten? Kanske skapa spännande och intressanta upplevelser som folk kan slänga sig över när ”det lossnar på riktigt”?

OM du går i såna funderingar, kanske vill starta något nytt och eget, ja, då vet jag en bra bok som du kan få mycket hjälp ifrån och många bra tips! Den heter;

Den är skriven av författaren, Holger Wästlund, som själv gillar och gillat att jobba med events, upplevelser och möten. Holger har jobbat som programledare, underhållare och artist och varit engagerad på över 1000 olika fester, events och möten i och utanför Sverige. Han har på det sättet upplevt exempel från de allra bästa, perfekta och mest lyckade till de allra värsta och sämst planerade. Holger har också bott ett år i USA och jobbade då tillsammans med en framgångsrik eventbyrå i Chicago som bland annat jobbade events för presidentkandidater, åt Walt Disney-koncernen m.m.

Författaren har också varit företagsledare för både små och större företag, privatägda, börsnoterade och statligt ägda. I sin företagsledarroll har han lärt sig vad planering, organisation, ledning, samordning och kontroll betyder. Han har t.ex. ansvarat för ett 20-tal större bolagsstämmor som kanske är bland de viktigaste events som ett bolag har.

Med boken ”Bli professionell festfixare – jobba med events, möten och upplevelser” får alla de som vill jobba med events många fina tips på;

  • För- och nackdelar med att jobba med events
  • Hur man lär sig eventbranschen
  • Var och hur man söker anställning
  • Och hur man startar eget inom eventbranschen.

 

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer och beställ boken här på Bokus!
Besök Holger på hans Facebooksida här!
Tips om olika drömjobb