O-Ringen, världens största orienteringstävling, avgörs under vecka 30 på en ny plats varje år. Förutom att tävlingen samlar ca 125 klasser och normalt över 18 000 deltagare så är det en årlig familjetradition. Deltagarna är mellan 5 och 95 år, från nybörjare till världselit. Holiday Club Åre kliver in som en partner till O-Ringen 2023 och blir därmed den centrala knutpunkten för O-Ringen torget och hotellboende under hela eventet.

Bilden; Björnentriangeln. Foto; Sara Rönne 

  • Att få ta O-Ringen till fjälls har varit något som stått på vår önskelista en längre tid. Vi vill ge våra deltagare chansen att få uppleva den fantastiska miljö som bjuds här uppe just när sommaren är som allra vackrast. Att Holiday Club med sin äventyrs- och familjeprofil blir vår samlingsplats under veckan ger oss möjlighet att skapa ett kanonevent, säger Niclas Lidström, projektledare O-Ringen 2023.
  • Holiday Club Åre är fjällens äventyrshotell där rörelseglädje står i fokus. När O-Ringen väljer att komma till fjälls vill vi givetvis vara med och skapa en orienteringsfest som deltagarna minns med glädje och som ger dom mersmak på Åre. Vi kommer finnas på plats i Uppsala i sommar för att möta målgruppen. Gör som oss och häng på orienteringstrenden och gör dig redo för 2023, säger Satu Andersson VD Holiday Club.

O-Ringen 2023 i Åre går av stapeln den 23-29 juli i Åre. Boendepaketen släpps upp för bokning den 24:e juli 2022.

OM Holiday Club Åre – Fjällens äventyrshotell – öppet hela året!

Holiday Club Åre är fjällens äventyrshotell och ligger mitt i Åre by mellan fjäll och sjö. På hotellet finns det massor med plats för mat- och rörelseglädje. Här finns ett 800 kvm stort inglasat SATS-gym, utomhusgym och hinderbana, upplevelsebad med sauna world, spinningsal, yogasal med panoramautsikt över sjön och fjällvärlden, restaurang Grow och sportbaren O’Learys med bowling. Utanför hotellet finns oändliga fjällvidder, norra europas största liftsystem och flera mil välpreparerade spår och leder samt mysiga Åre by. På Holiday Club finns också några av Sveriges bästa konferensmöjligheter för både små och stora grupper med Schibsted Arena som rymmer upp till 3000 personer.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Holiday Club Åre
Åre 2023- O-Ringen