I sommar väntas en av Sveriges största triathlontävlingar, Challenge Vansbro, gå av stapeln 1-3 juli. Nu går Cykel och Längdspecialisten från Falun in som officiell partner till evenemanget.

Bilden; Cykel och Längdspecialisten i Falun har över 30 års erfarenhet av det mesta i cykelväg, nu blir de officiell partner till Challenge Vansbro Triathlon 2022. Foto: Mickan Palmqvist/Vansbrosimningen

Under helgen den 1-3 juli erbjuds allt ifrån Svenska Mästerskapen över medeldistans till prova-på-triathlon. Challenge Vansbro Triathlon arrangeras av Vansbrosimningens organisation. 2022 kommer såväl nybörjare, erfarna, ungdomar eller företagare kunna hitta passande utmaningar hos Challenge Vansbro. Här erbjuds triathlonlopp för alla åldrar på flera olika distanser.

Cykel och Längdspecialisten i Falun har över 30 års erfarenhet av det mesta i cykelväg. Utbudet är brett och spänner från barncyklar, mountainbike och landsvägscyklar till tillbehör som hjälmar, handskar och kläder. Cykel och Längdspecialisten är känt för sin personliga service och kunniga personal. Under Challenge Vansbro kommer deras team finnas på plats och ansvara för cykelservicen. Behöver du hjälp att hitta rätt cykel eller göra en bikefit får du experthjälp här. Cykel och Längdspecialisten finns både online och med en fysisk butik i Falun.

– ”Vi på Cykel och Längdspecialisten är stolta över att teckna ett partnerskap med en så anrik arrangör som Vansbrosimningen. Det familjära konceptet som erbjuds inom ramen för Challenge Vansbro passar väl med det helhetserbjudande vi kan erbjuda våra kunder. Vi hoppas kunna bidra med vår kompetens och erfarenhet inom cykel för att ge deltagarna bästa möjlighet att prestera på topp”, säger Marcus Ljungqvist, VD och ägare för Cykel och Längdspecialisten.

– ”Vi är oerhört stolta över att knyta en ny partner som Cykel och Längdspecialisten till Challenge Vansbro Triathlon. Deras stora erfarenhet och kunnighet inom allt som har med cykel att göra kommer bidra till att våra deltagare kan känna en stor trygghet i den support som ges på resan mot målet”, säger Tomas Viker, generalsekreterare på Vansbrosimningen.

Mer information om Cykel och Längdspecialsiten finns på startsidan – Cykel och Längdspecialisten (se hemsida via länken nedan)

OM Vansbrosimningen 
Vansbrosimningen genomfördes för första gången år 1950 och är idag Sveriges största öppet vattenevenemang med över 13 000 deltagare. Utöver sju lopp i simning ingår även tävlingar i swimrun och triathlon. Vansbrosimningen är sedan 1971 en del av En Svensk Klassiker.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Cykel och Längdspecialisten
Challenge Vansbro

Text; Vansbrosimningen
Foto: Mickan Palmqvist/Vansbrosimningen