Hög tid att boka vintersemestern

Det är högsäsong för svenska, danska och norska skidentusiaster som vallfärdar till fjällen för att njuta av efterlängtade skiddagar. Från och med den 12 februari har den norska regeringen slopat coronarestriktionerna. Det ger extra bra förutsättningar för den populäraste delen av vintersäsongen hos SkiStar i Norge.

Foto/Källa; SkiStar 

Dessutom visar den senaste väderprognosen att det väntas komma en hel del snö framöver både i Trysil och Hemsedal. Har du ännu inte bokat din skidsemester i vinter är det verkligen dags att göra det nu.

”Detta besked kunde inte komma mer lägligt. Att våra gäster ska få en minnesvärd fjällupplevelse hos oss är alltid högsta prioritet. Nu kan vi erbjuda en komplett vintersemester när aktiviteter som Valles show är tillbaka. Inte minst är det extra roligt att vi efter två år kan ha afterski igen. Det blir en drömskidsemester i fjällen”, säger Gudrun Sanaker Lohne, destinationschef SkiStar Trysil.

Nysnö, ljusare dagar, fler aktiviteter och bra boendealternativ
Den bästa delen av vintersäsongen återstår när dagarna blir ljusare och öppettiderna har utökats. Även väderprognosen för den kommande veckan ser lovande ut som visar på mycket snöfall på väg.

– ”Vi har fått en efterlängtad snöpåfyllning efter helgen och under de närmaste dagarna räknar vi med ytterligare nysnö enligt den senaste väderprognosen. Och till dem vill passa på att njuta av de fina förhållandena just nu så vi har bra sista minuten-erbjudanden och även till påsk”, säger Andreas Smith-Erichsen, destinationschef SkiStar Hemsedal. Men det kan löna sig att vara snabb att boka, för de här erbjudandena går åt fort, avslutar han.

TRYSIL

Öppettider hos SkiStar Trysil: 09.00-16.30 varje dag.
Morgonskidåkning i Høgegga: 07.00-09.00 onsdag och lördag till 23 april.
Non-stop skiing i utvalda beslysta nedfarter: 09.00-20.00 måndag, onsdag och fredag till 13. april.

HEMSEDAL

Öppettider hos SkiStar Hemsedal: 09.00-16.30 varje dag.
Morgonskidåkning: 07.30-09.00 varje lördag till 26 mars (12 mars ingen morgonskidåkning pga Hemsedal Up’n Down. Den ersätts istället med den 13 mars).
Kvällsskidåkning: 18.00-20.30 fredagar till 26 mars.
Non-stop skiing: 09.00-19.00 tisdag och onsdag till 23 mars.

SkiStar har digitaliserat flera av sina tjänster för att göra gästupplevelsen mer enkel och effektiv. Bland annat är in-/utcheckningen digital. Vi uppmuntrar även alla att köpa/ladda på SkiPass i SkiStar-appen eller på skistar.com. Det är det mest prisvärda och tidsbesparande alternativet.

OM SkiStar
Fjällturismbolaget SkiStar AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap. Koncernen äger och driver fjällanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre och Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. Verksamheten delas in i tre segment; Drift av skidanläggningar, Fastighetsutveckling & exploatering samt Drift av hotellverksamhet. Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien är SkiStars affärsidé att med gästerna i fokus skapa minnesvärda fjällupplevelser, utveckla hållbara destinationer, erbjuda boende, aktiviteter, produkter och tjänster av högsta kvalitet.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Sista-minuten erbjudanden!
Aktiviteter hos SkiStar Trysil!
Aktiviteter hos SkiStar Hemsedal!
Mer i Trysil!
Mer i Hemsedal!
Information från SkiStar om covid-19 i Norge
Information från Norska Regeringen om covid-19 i Norge