Planerar du en gruppresa med familjen, kompisarna eller föreningen? Planerar du en konferensresa med företaget? Planerar du för en stor eller liten grupp? Austria Travel kan ordna det mesta och har lokala partners som hjälper med med större arrangemang.

Foto; Saalbach Hüttenkulinarik © saalbach.com

Austria Travel är experter på Österrike och Sydtyrolen och känner till nästan alla vinklar och vrår i landet. Av egen erfarenhet känner de till mängder av bra hotell och intressanta orter. De har personlig kontakt med hotellägare, guider och arrangörer. Austria Travel tycker det är jättekul att tillsammans med våra resenärer klura ut en destination, fint boende och passande aktiviteter.

Om Austria Travel – Austria Travels motto är: Upplev underbara Österrike!


Vill du ha Manfred som guide? © Austria Travel – Rusner

Manfred och hans son Christian älskar Österrike och i synnerhet att vandra, cykla och resa i Österrike. De har över 25 års erfarenhet av resor och vandringar i Österrike. Vid det här laget har de vandrat tusentals kilometer i de österrikiska Alperna. De har varit reseledare för både mindre och större resor till Österrike. De vill gärna dela med oss av våra erfarenheter till andra.

Läs mer här på Austria Travels webbplats