Efter ett år stängt och ett år med restriktioner får nu äntligen Lisebergskaninerna krama besökarna igen, när nöjesparken öppnar på lördag 23 april. Kanne, Kanina och resten av gänget i Kaninlandet har laddat upp med många bamsekramar. – Efter förra årets kreativa vinkningar på avstånd ser de mycket fram emot att få krama barnen igen, säger Sebastian Svenson, producent parkunderhållning Liseberg.

Foto; Askim

På lördag den 23 april öppnar Liseberg igen efter två annorlunda pandemiår och nöjesparken börjar landa i ett nytt normalläge. En sak som äntligen är tillbaka för att stanna är kramar med Lisebergskaninerna. Under förra året fick Lisebergskaninerna och deras människokompisar hitta alternativa sätt att glädja gästerna på.

”Vi fick vara lite kreativa och låta kaninerna hälsa på avstånd, från scenen eller bakom avspärrningar. Men kaninerna vill ju inget hellre än att krama barnen de möter så de är väldigt glada att få gå tillbaka till att kramas i år”, säger Sebastian Svenson, producent parkunderhållning Liseberg.

Kaninerna bor i Kaninlandet och förutom i Kaninteatern på Kaninscenen ses de ofta runtom i området.

Förutom kaninkramar väntar även sommarens nyheter; området Luna Park med attraktionerna Turbo & Tempus, samt AtmosFear VR. Liseberg öppnar på lördag 23 april kl 12.00 och Luna Park invigs kl 12.30.

OM Liseberg
Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Lisebergs webbplats
Liseberg på Facebook
Se Lisebergs presentation på vår systersajt, ListitSweden HÄR!