Med förra sommarens stora efterfrågan på aktiviteter utökar Holiday Club sitt utbud med en Kayakomat och ett eget Summer Camp. En Kayakomat installeras intill strandpromenaden och Summer Camp erbjuds hela 5 veckor. Intresset för aktiviteter har exploderat hos Holiday Club Åre det senaste året. Förra året erbjöds i snitt 63 aktiviteter i veckan där kajak- och SUP-paddling på Åresjön var dom populäraste aktiviteterna.

Foto; Johan Nyström – Klicka på bilden för större format

-”Vi är fjällens äventyrshotell med två framsidor för aktiviteter. Den ena bjuder på äventyr bland bergen och den andra på äventyr på sjön. Hos oss finns också stora inomhus- och utomhusarenor med plats för rörelseglädje för hela familjen och alla åldrar. Det är oundvikligt att bli inspirerad av all den aktivitetsglädje vi fått möta under det gångna året. Att utveckla oss själva som fjällens äventyrshotell i takt med efterfrågan är hur kul som helst. Och har du inte testat fjällen en sommar ännu, bara gör det”, säger Satu Andersson VD Holiday Club.

-”Våra gäster är en blandning av både erfarna som oerfarna fjällturister. Det gemensamma är att dom är hungriga på att upptäcka och prova på fler aktiviteter. Vi vill sänka tröskeln för att delta och samtidigt dela med oss av vår passion och våra erfarenheter, så att gästerna får ut det mesta av sin fjällvistelse”, säger Miranda Ericsson, Head of Sport & Activities.


Foto; Johan Nyström

FAKTA

Kayakomat; Premiär 23 juni, öppet 24/7 för uthyrning av 12 kajaker
Summer Camp; 4 juli – 7 augusti, aktiviteter och clinics för äventyrssugna ungdomar och familjer
Active Inclusive; 23 juni – 14 augusti, hotellets egna aktivitetskoncept för alla
Barnaktiviteter med Valle; 23 juni – 14 augusti, barnpassning, Vallegympa och lek
Åre Extreme Weeek; 29 juni – 3 juli
Swedeman Xtreme Triathlon 12-14 augusti

OM Holiday Club Åre
Holiday Club Åre är fjällens äventyrshotell och ligger mitt i Åre by mellan fjäll och sjö. Utanför hotellet finns oändliga fjällvidder, norra europas största liftsystem och flera mil välpreparerade spår och leder samt mysiga Åre by.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Holiday Club Boendepaket
Holiday Club Åre