Daniel Kane – Magiker & Trollkarl

Planerar ni ett företagsevent och funderar på vilken underhållning som skulle passa bäst? Varför inte något som innehåller både musik, humor, mystik och en massa annat. I så fall ska ni boka en trollkarl – Magiker & Illusionister är oerhört populärt till företagsevent runtom i Sverige. Allt från att ha en minglande magiker till mässmontern eller som en happening till minglet innan middagen. Många tycker även att det är den perfekta middagsunderhållningen – En storslagen magisk show med tankeläsning, eld, massa humor och publikmedverkan.

En av de mest meriterade är Daniel Kane – Daniel är en professionell trollkarl, magiker, illusionist och komiker. Han började med magi när han var 7 år och nu han en av Skandinaviens mest bokade magiker & trollkarlar. Daniel är bland annat Finalist i TV4as Talang där han fick Alexander Bard att trilla av stolen, Bard som inte ens gillar magi ansåg att Daniel tar magin in i 2000-talet. Den kända sångerskan LaGaylia Frazier sa först bara ´´Woooow´´ men följde sedan upp med orden ´´Du är redo för Las Vegas´´. Han uppträder även regelbundet för några av världens största företag och har stått för underhållningen på flera av Vip-eventen på Victoriadagarna på Öland.

Saker man ska tänka på när man bokar en magiker är vad för sorts magiker man vill ha. Ska ni ha underhållning i en mässmonter eller ett mingel, då passar det troligtvis bäst med mingelmagi eller så kallad street magic. Ska ni istället ha en stor middag för 500 personer så ska ni boka en scenshow eller illusionsshow beroende på budget och möjligheter med scenen. På senare år har det varit väldigt populärt med magiker & tankeläsare som involverar publiken och läser deras tankar. Oftast skapar det unika event som står ut och ger en annorlunda touch.

Boka trollkarlBoka en magiker som har erfarenhet och god scenvana, det är stor skillnad på en amatör och ett proffs. Lite grann som att man bokar en stå-uppkomiker som inte drar ett enda roligt skämt på 45 min. Detta är så klart något man vill undvika till varje pris. Därför är det extra viktigt att man bokar en med stor erfarenhet, gärna av företagsevent vare sig det är i Stockholm eller Göteborg. Detta garanterar att man är i goda händer och kan luta sig tillbaka och njuta av underhållningen. Precis som det ska vara.

Så vad väntar ni på – Höj nivån på Ert företagsevent med modern visuell magi för det nya årtusendet. En show med tankeläsning, eld, publikmedverkan och en massa skratt och omöjliga mirakel.