Sälenfjällen, norra Europas största fjälldestination, förknippas ofta med vinter och skidåkning. Men utvecklingen mot året-runt-verksamhet går fort och det är fler och fler satsar stora resurser på barmarkssäsongen som pågår en bra bit in på höstkanten. Destination Sälenfjällen har sammanställt vad som är öppet och presenterar nu hela utbudet på en egen kampanjsida under rubriken – Sälenfjällen sommar & höst

På sidan får besökaren en enkel och överskådlig bild över vad Sälenfjällen kan erbjuda under sommar- och höstsäsongen. En enkel sökmotor, som kan anpassas efter de datum man är intresserad av presenterar det totala utbudet inom kategorierna: ”Äta, Göra, Shoppa och Evenemang”. Sidan adress är logisk: salen.se

– Det är en fantastisk destination vi har! Utbudet är enormt och det finns verkligen något för alla i Sälenfjällen under den här perioden, säger Anders Bjernulf, VD Destination Sälenfjällen.

– Vi är etablerade och störst på vintern och nu upplever vi ett tempo och en satsning på barmarken som är oerhört imponerande. Utbudet av boenden i olika kategorier, restauranger, butiker och aktiviteter är både brett och unikt. Det är bara att komma hit och ta för sig. Välkommen!, avslutar Anders Bjernulf.

OM Sälenfjällen
Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och nordens största friluftsområde med 5 miljoner gästnätter per år. Sälenfjällen omsätter dryga 3 miljarder kronor per år. Vid högsäsong under vintertid rör sig cirka 100 000 personer dagligen i området. Sommarmånaderna växer år för år i antal besökare och i utbud. I Sälenfjällen finns de alpina resmålen Kläppen, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället och Stöten.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
salen.se
Sommarflyg till Sälen
Sälenfjällen året runt

Text & Bild; Destination Sälenfjällen