14-17 juli sker årets pirrigaste event. Singel på cykel är eventet som riktar sig till singlar och ensamresenärer som vill utforska cyklingen i Lofsdalen – med nya vänner. Arrangörerna hoppas på stort deltagande och att detta blir en tradition. Eszter Simone, projektsamordnare för eventet intervjuas.

Bilden ovan – Stigcykling i Lofsdalen. Foto; Emil Sergel 

Hej Eszter Simone, projektsamordnare för Singel på cykel. Vad är det för event?
-”Förhoppningen är att förena människor som älskar cykling lika mycket som vi. Vi vet också att det kan finnas en tröskel att ta sig ut på cykeln på egen hand och riktar oss därför till singlar och ensamresenärer. Vi hoppas att både de som redan hittat cyklingen kommer samt de som är nyfikna men inte testat cykling innan, vi har cykelleder för alla.”

Vad kommer hända under helgen?
Vi har ett fullspäckat program med cykling både utförs, uppför och på platten. När cyklarna parkeras kommer andra fjälläventyr att erbjudas, som yoga och SUP. Kvällstid äter vi tillsammans och det blir utrymme för både musikquizz och härliga historier. Cyklingen leds av vår lokala guide och teamledare för våra ledbyggnationer, Kalle Ström.

Ska deltagarna ha en förhoppning på att träffa kärleken?
Med ett öppet sinne kan allting hända! 🙂

Vad kostar det och var anmäler man sig?
8595 kr per person och då ingår allt från buss från Stockholm, boende, mat och aktiviteter.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Singel på cykel på lofsdalen.com
Bokning och mer info!

Text; Lofsdalen
Bild; Emil Sergel