Hurtigruten Group erbjuder några av årets bästa erbjudanden på utvalda avgångar till alla kryssningsdestinationer under sin årliga Summer Sail-kampanj. Upp till 50 % rabatt på alla Hurtigruten destinationer, inklusive Antarktis, Alaska, Galápagos, Grönland, Norge och Västafrika!

Seattle, WA (29 juni 2022) – Hurtigruten Group, världsledande inom prospekteringsresor, erbjuder några av årets bästa priser för alla sina destinationer under sin Summer Sail-kampanj. Hurtigruten Expeditions, världens ledande expeditionskryssningsföretag, erbjuder upp till 40% rabatt på resplaner till Grönland, Nordvästpassagen, Västafrika och Antarktis – destinationer som sällan säljs.


Bilden ovan; MS Roald Amundsen, Orne-Harbour-Antarctica. Foto; Oscar Farrera

Hurtigruten Norwegian Coastal Express, som har funnits längs den norska kusten sedan 1893, erbjuder också upp till 40% rabatt på alla resplaner, inklusive de nyligen tillkännagivna premiumresorna, Svalbard Express och North Cape Express, som lanseras nästa sommar i samband med företagets 130-årsjubileum. De många olika resvägarna gör det möjligt för resenärer att utforska Norges fjordar under norrsken eller midnattssol.

För avgångar 2022/23 kan gästerna spara upp till 50% på nord-, central- och sydamerikanska kryssningar, inklusive Alaska, tillsammans med upp till 40% på resplaner till Galápagosöarna, Västafrika och de brittiska öarna, plus norrskenskryssningar till Norge. Andra bucket-list destinationer, som Antarktis, Svalbard och Island, är upp till 35% rabatt, med Nordvästpassagen avgångar upp till 25% rabatt.

Summer Sail-kampanjen pågår från 29 juni till 6 juli 2022 och inkluderar också 50% rabatt på insättningen. Alla avgångar och resplaner som säljs finns här, inklusive fullständiga villkor. För att boka, besök Hurtigruten.com, ring 1206.401.0999 eller kontakta din föredragna reserådgivare.

Om Hurtigruten Group

Hurtigruten Group är världens ledande äventyrsreseföretag som låter gästerna utforska de mest unika destinationerna på ett hållbart och meningsfullt sätt. Med huvudkontor i Oslo, Norge, har Hurtigruten Group ett stolt expeditionsarv och har åtagit sig att arbeta med den bästa gröna tekniken för att säkerställa att våra produkter är säkra och respektfulla mot naturen, djurlivet och de samhällen vi besöker.

Hurtigruten Group har en omfattande portfölj som omfattar tre affärsområden: Hurtigruten Expeditions, som grundades 1896 och är världens största och ledande expeditionskryssningsoperatör som erbjuder småfartygsexpeditionskryssningar till cirka 250 destinationer till mer än 30 länder, inklusive Kanada, Grönland, Svalbard, Norge, Nordamerika, De brittiska öarna, Karibien, Västafrika, Sydamerika och Antarktis. Hurtigruten Norge, som driver Hurtigruten Norwegian Coastal Express, som anses vara ”världens vackraste resa” har seglat längs den norska kusten sedan 1893.

Hurtigruten Svalbard, en av de mest exklusiva researrangörerna i branschen, erbjuder landbaserade äventyr i den spektakulära arktiska skärgården.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Hurtigruten Expeditions
Hurtigruten Norwegian Coastal Express
Svalbard Express
North Cape Express
Alla avgångar och resplaner
Hurtigruten.com