Sedan pandemin slog sitt järngrepp om Sverige fick ju många en chans att testa på att jobba hemifrån. Ja, åtminstone de där det var praktiskt möjligt. Men många jobb idag är ju inom data och det blir än fler i framtiden.

Foto; Vinzent Weinbeer, Pixabay

Även många arbetsgivare har sett fördelar med att deras arbetstagare jobbar hemifrån. De slipper ju pendla till sina jobb, kanske flera mil om dagen. Somliga använder då en del av den tiden de sparar till att arbeta lite mer än arbetstiden säger. Dessutom sparar ju arbetsgivaren in på lokaler vilket är dyrt att äga eller hyra i dessa tider.

Har du egna tankar på att börja arbeta hemifrån skulle jag vilja tipsa dig om ”whereuare”.

Whereuare är Sveriges största plattform för distansjobb. De är länken och den hjälpande handen för dig som söker personal & för dig som söker distansjobb. Gå med i deras community och bli medlem idag. Det är ett bra första steg mot din nya karriär som distansarbetare vare sig du jobbar från ditt hem i Sverige eller är på resande fot!

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer här om whereuare

 

Detta inlägget är ett samarbete med Whereuare