Rekryteringen av säsongspersonal inför vintersäsongen 2022/2023 är igång. Lofsdalens Fjällanläggningar och Destination Lofsdalen söker ett trettiotal nya kollegor som älskar snö och att ge personlig service till våra gäster. En vintersäsong i vackra Lofsdalen ger dig närheten till skidåkning och andra vinteraktiviteter, gemenskap och fjället som arbetsplats. Lofsdalens lilla storlek ger en hemtrevlig miljö där du får chansen att njuta av en vit vinter och oförglömliga minnen.

Jobba i Lofsdalen. Foto; Anette Andersson 

Våra liftvärdar är viktiga pusselbitar för att våra gäster ska känna sig välkomna och trygga på sin skidsemester. Som liftvärd övervakar du liftarna och hjälper våra gäster så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert. Med ett leende på läpparna är du ansikte utåt mot gästerna.

I receptionen jobbar våra skipass-kassörer med att sälja liftkort och hjälpa våra gäster att orientera sig på fjället. I Skidhyran jobbar våra skiduthyrare som ser till att hjälpa våra gäster på bästa sätt och se till att utrustningen är tipp-topp. Som skidskolereceptionist håller du till i Skidboden med att hjälpa gäster att boka skidskola och sköter en hel del administration kring skidskolan.

Många av våra gäster lär sig de första svängarna och utvecklar sin åkning i skidskolan med hjälpa av våra skidlärare. Som skidlärare jobbar du på fjället och får använda din pedagogiska och busiga förmåga. Gänget som jobbar som Aktivitetspersonal i skidskolan arbetar med våra barnaktiviteter, många kopplade till Lofsdalens omtyckta maskot Loffe.

Destination Lofsdalen bedriver stugförmedling, reception, städning och fastighetsservice. Hit söker vi tillsvidare en arbetsledare för städavdelningen som har ett detaljfokus, är strukturerad och har erfarenhet från att leda andra. För dig som är serviceinriktad och älskar mötet med gäst kanske tjänsten som receptionist passar dig?

En hel del talanger behövs för att vi ska kunna skapa oförglömliga minnen för våra gäster. En vintersäsong i Lofsdalen innebär att din vardag blir minst lika bra som andras semester. Lofsdalen är en liten fjällby där alla är viktiga och ges stora möjligheter till utveckling. Här umgås alla tillsammans och du kan skapa vänner för livet och oförglömliga upplevelser. Här är det personligt, varmt och välkomnande. Vi hjälper till med personalboende i våra egna boenden eller genom vårt kontaktnät.

– Vi är en liten och genuin fjällby där alla blir en del av gänget och blir sedda. Både av kollegor, gäster och oss som arbetsgivare, säger Jonny Larsson, Platschef på Lofsdalens Fjällanläggningar.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer om våra tjänster på https://www.lofsdalen.com/sv/jobba-i-fjallen
Se även Lofsdalens presentation på vår systersajt ListitSweden HÄR!