Sedan lanseringen av HittaUpplevelse.se för ca 12 år sedan har det hänt mycket på vår hemsida. Glädjande nog har många uttryckt sitt gillande om sajten och vi har haft och har många trogna följare genom åren. Mycket av saker vi planerat har inte alltid blivit av och annat vi inte planerat för har kommit till. Många nya företag har kommit till oss och många har även lagt upp evenemang och olika spännande upplevelser och delat med sig av kommande händelser genom åren.

Bilden ovan; Foto; Jeff Jacobs, Pixabay

Vi hälsar även alla våra trogna besökare och våra annonsörer välkomna nästa år också.
Till alla de företag och föreningar som valt att annonsera på HittaUpplevelse.se sedan starten vill vi bara låta hälsa att ni är hjärtligt välkomna att synas hos oss år 2023 också. Och vi hälsar förstås även alla våra trogna besökare välkomna nästa år också.