Ibland kan vi människor må gott av att reflektera över livet och fundera kring mer existentiella frågor. Vad är egentligen meningen med livet? Bor jag på rätt plats? Har jag ett jobb som utmanar mig? Hur spenderar jag min fritid och mina pengar på ett meningsfullt sätt? Att ha en Bucketlist kan hjälpa dig att besvara dessa frågor och ge en riktning för ditt liv.

Text & Bild; Humbo.com

Humbo.com är en ny digital plattform som vill inspirera till bättre resande. Att ha en Bucket List är ett fantastiskt sätt att uppnå dina mål för resandet och Humbo.com uppmuntrar dig att skapa ett konto och en Bucketlist idag. Härom veckan lanserades Humbo som IoS-App

En Bucket List definieras som en lista över saker du vill göra innan du dör. Den hjälper dig att reflektera över dina värderingar och mål, och identifiera de viktiga upplevelser och milstolpar du vill ha under din livstid.

Här är några skäl till varför du bör ha en Bucketlist:
Inspireras av nya resmål – Genom att använda Humbo.com kan du hitta nya resmål att lägga till på din Bucketlist. Världen är full av vackra platser att upptäcka och det är upp till dig att välja vilka du vill besöka.

Gör det tillsammans – Skapa en Bucketlist med din partner, vänner eller familj. Att sätta upp gemensamma mål gör det roligare att dela upplevelserna tillsammans.

Lev i nuet – Du vet aldrig hur långt livet kommer att vara, så skjut inte upp saker du vill göra. Se till att uppleva så mycket som möjligt medan du lever och mår bra.

Världen förändras – Platser du kan uppleva idag kanske inte finns kvar för alltid. Klimatförändringarna påverkar naturen och miljön runt omkring oss. Upptäck det du drömmer om medan det finns kvar att uppleva.

Skapa riktning – Genom att skapa en Bucketlist sätter du upp mål för vad du vill uppnå och uppleva. Det hjälper dig att fokusera och välja bort det som inte är lika viktigt. Forskning visar att nedskrivna mål är mycket mer sannolika att nås.

Oavsett om du drömmer om att åka skidor på en glaciär, uppleva en safari i Afrika eller lära dig surfa på Bali, önskar vi dig lycka till med din Bucketlist. Besök Humbo.com för inspiration och skapa din egen Bucketlist så att du kan uppnå dina resdrömmar!