1 vecka Skidåkning från en lodge i Uløya, Lyngen Fjord

Njut av en topptursvecka som glider på det mest fantastiska pudret på den magiska ön Uloya, i Lyngenfjorden i Norge. Upptäck de bästa skidplatserna i denna unika destination norr om polcirkeln tillsammans med en IFMGA-certifierad guide.

Höjdpunkter

– Upptäck en av de mest spektakulära topptursdestinationerna i världen
– Njut av unika körningar från toppen av ett berg hela vägen ner till havet
– Bo på en mysig och bekväm lodge på den magiska ön Uloya
– Ha båtar till ditt förfogande för resor till andra öar, strandlandning och hämtning!
– Njut av havsfiske gigantisk torsk och hälleflundra (utrustning medföljer)

Beskrivning

Följ med på en oförglömlig topptursvecka på Uløya och närliggande Lyngenöarna i sällskap med en IFMGA-certifierad guide. Njut av de mest fantastiska puderkörningarna och bo i våra bekväma, varma och fullt utrustade lägenheter på Lyngen Outdoor Center.

Beläget vid norra änden av den berömda Lyngenfjorden i norra Norge, är den avlägsna ön Uløya en verkligt extraordinär plats. Unika landskap med fantastiska toppar och branta väggar som faller rakt ner i havet med massor av pudersnö utgör en av de mest spektakulära topptursdestinationerna i världen.

Uløya och det närliggande området är den enda platsen på jorden där du kan hitta 1000 meter långa sluttningar lutande i nästan vilken vinkel som helst och faller rakt ner i fjordarnas mörkblå vatten. Detta är Arktis, där du verkligen kan känna att du är på kanten av världen!

RELATERADE LÄNKAR (Öppnas i ett nytt fönster)
Guided Adventures Everywhere
Explore-Share.com

Text & Bilder; Explore-Share
info