Annonsfakta

På HittaUpplevelse.se skapar du enkelt en annons för publicering. Här våra tre annonsgrupper!

Mer information angående annonsgruppen Professionell Presentation
När du skapat din presentation och vi har godkänt och publicerat den, fakturerar vi dig via Cool Company. Kostnaden, 1000 SEK, är en engångsavgift och du ligger sedan med så länge du vill på HittaUpplevelse.se. Om du senare behöver uppdatera din presentation kostar det dig inte något. Faktureras via Cool Company. Vill du nå oss via mobilen är numret; 070-3622096

PROFESSIONELL PRESENTATION

  • 1000 kr
  • Till privatpersoner, företag och organisation som vill exponera en affärsmässig verksamhet till engångskostnad.
  • Exempel: Resor, campingplatser, upplevelsebaserat, timmerflotte, annorlunda boende, forsränning m.m

OFFICIELL PRESENTATION

  • Gratis
  • Till officiella representanter för kommuner och regioner som vill exponera platser som är ideella och gratis att besöka.
  • Exempel: Badplatser, djurplatser,naturreservat, turistbyråer, parker, fornlämningar, bibliotek m.m

IDEELL / PRIVAT PRESENTATION

  • Gratis
  • Till privatpersoner och ideella organisationer som vill tipsa om turistmål som är ideella och gratis att besöka.
  • Exempel: Sevärda platser, badplatser, parker, djurplatser, naturreservat nationalparker, teatrar

 

Användarvillkor & friskrivning – Gäller från 1 september 2019
Dessa villkor och denna information gäller för webbplatsen HittaUpplevelse.se. Du godkänner dessa villkor och medger att du har tagit del av denna information genom att använda våra tjänster. Dessa användarvillkor kan komma att ändras utan förbehåll, och vi kommer då att publicera de nya villkoren på HittaUpplevelse.se. De ändrade villkoren blir gällande från och med det datum de publiceras på webbplatsen. Vi rekommenderar dig som användare att regelbundet kontrollera denna sida.

Friskrivning
Vi på HittaUpplevelse.se strävar efter att nå så hög kvalité som det är möjligt på den information som vi exponerar på webbplatsen, i våra system och i tryck. Vi arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra all data. Trots detta kan det smyga in sig fel och brister i till exempel sökresultat och annonser. Det åligger besökaren att kontrollera all information innan en eventuell resa, besök bokning eller köp.

Det är alltid annonsören som ansvarar för att informationen är korrekt. Vid eventuella bokningar och köp så agerar HittaUpplevelse.se endast möjliggörare till affär, inte part i affären. HittaUpplevelse.se ansvarar inte för eventuella fel eller brister i informationen, och vi ansvarar inte heller för någon del i affären mellan säljare och köpare
Ta alltid en direkt kontakt med det berörda turistmålet!

Rättigheter till information
Varje annonsör äger rätt till sig egen information rörande bilder och annonstexter.
HittaUpplevelse.se äger rätt till övrig information såsom kodlistor och informationstexter.
HittaUpplevelse.se äger även rätt till sammanställandet av informationen enligt katalogskyddet.

Kontakta oss
Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor kring informationen eller om du har tips på objekt som har fel information. Vi är alltid tacksamma för konstruktiva tips, förslag och idéer.

Upphovsrätt
Innehållet och strukturen på denna hemsida är skyddad under upphovsrätt. All information på HittaUpplevelse.se är upphovsrättsskyddad och får ej kopieras, sparas eller på något annat sätt användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse. Detta gäller också logo och varumärken som används på denna hemsida. information, bilder, logotyper, varumärken och annan information som används på HittaUpplevelse.se´s hemsida får inte reproduceras eller användas utan tidigare skrivna medgivanden.

Upphovsrätt 2019  HittaUpplevelse.se – all rights reserved