Tagg: film

Slappna av och bläddra i arkivet

Fred Syversen var en av världens mest kända freeride skidåkare, när han under ett åk av misstag droppade 107 meter ned för en klippkant. Han överlevde det och skidhoppet på 107 meter blev ett nytt världsrekord. Nu – tio år efter händelsen – har han utmanats till att genomföra 107 aktiviteter i regionen Nordfjord under en helg. Nu är filmen om utmaningen här.

Åre Destination satsar på höstlovsfirare och bjuder in till en skön vecka med fokus på tid tillsammans. Veckans program är fyllt av allt ifrån tunnbrödsbak, zipline och kvällsöppna butiker till trailrunning, pyssel och fackeltåg. Här tipsar vi om fem programpunkter som är helt gratis.

Den välkända och populära filmfestivalen för utemänniskor har hittat tillbaka till Stadsteatern i Lund. From the film “Crossing the ice” courtesy Banff Mountain Festials Den 14 oktober kommer därför Lundensarna att kunna se årets upplaga av Banff-filmerna på stora duken. Bland övriga nyheter märks att Göteborg och Stockholm får 3 respektive 4 visningar. ”Det var fullsatt förra […]