Om oss

Om oss

HU_Bild

HittaUpplevelse.se – En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med privatpersoner, turistföretag , turistorganisationer och kommuner. Vi har försökt att katalogisera upplevelserna i någon mån. Men tanken är att du ska kika runt utan något egentligt mål och bara sådär ”hitta” en upplevelse som du kanske inte ens visste om att den fanns! Nu i februari 2016 ”moderniserade” vi vår snart tio år gamla sajt. Den har blivit mobilanpassad, fått fler funktioner och vi använder idag mycket större bildformat mot vad den gamla sajten hade. Där var bildformatet 640×450 px. Idag, på vår nya sajt är bildformatet 1170×600 px. Detta gör att det återstår mycket arbete för oss att redigera alla gamla presentationer eftersom de bilder vi använde på gamla sajten inte längre passar in i vår nya uppdaterade version av HittaUpplevelse.se. Det är därför ni finner många bilder som är suddiga härinne nu. Men med tiden kommer alla presentationer och blogginlägg att ha rätt bildformat. Och alla nya presentationer och blogginlägg får förstås rätt bildformat från början.

Ägande & Drift av Hittaupplevelse.se
Jag som äger domännamnet, hittaupplevelse.se och själva hemsidan, hittaupplevelse.se med blogg heter Carl Stridsberg, är från Laholm i södra Halland. Jag har tagit hjälp av min vän och WordPress-expert, Mattias Tengblad, som står för det tekniska bakom själva sajten och det är också han som har kodat den åt mig.

Vision
Visionen med hittaUpplevelse.se är att förmedla och ge inspiration till  tusentals upplevelser runt om i Världen allteftersom åren går. Egna resor och upplevelser, såväl som dina resor och upplevelser om du så vill. Jag vänder mig till alla som vill synas med en spännande upplevelse eller äventyr och resor. Både till privatpersoner, turistföretag , turistorganisationer och kommuner alltså! Alla är välkomna att bidraga med en presentation. Jag reserverar mig förstås mot att vissa av upplevelserna man skickar in för publicering inte kommer att tagas med eftersom jag finner att de inte passar in.

OBS! Angående kontakt.
Du kan endast kan nå mig via e-post. Man kan alltså inte nå mig per telefon och jag ringer inte heller upp dig. All kommunikation sker till 100% med e-post. Jag hoppas att du känner det är ok för dig. Jag svarar dig snarast via mail. Är det något meddelande du skickat som fångar mitt intresse och jag finner att ett samtal är nödvändigt av olika anledningar, kontaktar jag dig själv….

OBS! Reservation
Vi reserverar oss mot att vissa av våra tips kanske inte längre är aktuella eller har utgått. Tyvärr hinner vi inte kolla alla utan hoppas de som medverkar inte glömmer att kontakta oss när deras upplevelse inte är aktuell längre. Ibland står de kvar med vilje då de återkommer år från år. Därför har du som besökare möjlighet att återkomma till dem nästa år.