Om oss

Om oss

“Livet kan inte värderas utifrån det antal andetag vi tar. Viktigare är platser och ögonblick som får oss att tappa andan”
– Anonym

VÅR MISSION
HittaUpplevelse.se vill hjälpa upplevelseföretagare att få fler besökare och gäster! Vidare att vara ett ställe där människor kan träffas för att hitta, dela och skapa upplevelser till dom själva och till andra! Dina möjligheter med olika upplevelser är att vi tillsammans kan skapa upplevelser som för människor samman genom gemensamma minnen och historier som upplevelsen skapar!

HittaUpplevelse.se förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med privatpersoner, turistföretag , turistorganisationer och kommuner. Vi har försökt att katalogisera upplevelserna i någon mån. Men tanken är att du ska kika runt utan något egentligt mål och bara sådär “hitta” en upplevelse som du kanske inte ens visste om att den fanns!

I februari 2016 “moderniserade” vi vår webbplats. Den har blivit mobilanpassad, fått fler funktioner och vi använder idag ett mycket större bildformat mot vad den gamla sajten hade. Där var bildformatet 640×450 px. Idag, på vår nya sajt är bildformatet 1170×600 px. Detta gör att det återstår mycket arbete för oss att redigera alla gamla presentationer eftersom de bilder vi använde på gamla sajten inte längre passar in i vår nya uppdaterade version av HittaUpplevelse.se. Det är därför ni finner många bilder som är suddiga härinne nu. Men med tiden kommer alla presentationer och blogginlägg att ha rätt bildformat. Och alla nya presentationer och blogginlägg får förstås rätt bildformat från början.

Vision
Visionen med hittaUpplevelse.se är att förmedla och ge inspiration till  tusentals upplevelser runt om i Världen allteftersom åren går. Egna resor och upplevelser, såväl som dina resor och upplevelser om du så vill. Vi vänder oss till alla som vill synas med en spännande upplevelse eller äventyr och resor. Både till privatpersoner, turistföretag , turistorganisationer och kommuner alltså! Alla är välkomna att bidraga med en presentation. VI reserverar oss förstås mot att vissa av upplevelserna man skickar in för publicering inte kommer att tagas med eftersom vi finner att de inte passar in.

Vem står bakom HittaUpplevelse.se? (hU) Vem är kontaktpersonen?
Jag som äger och driver hittaupplevelse.se heter, Carl Stridsberg. Det är också mig du kontaktar i olika ärenden. Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, ListitSweden.se, HittaUpplevelse.se och LoveLaholm.se. Får lite hjälp av min dotter, Rebecka, i mån av att hon har tid. Med alla mina sajter. Hon jobbar då helt ideellt med egna artiklar, bilder. Själv fakturerar jag mina kunder/annonsörer via CoolCompanyKontakta mig via carl.stridsberg at gmail.com eller via kontaktformuläret ovan.

E-post som enda kontaktväg
Jag har valt att ha e-post som enda kontaktväg. Du kan inte nå mig per telefon, och jag ringer ej heller upp dig, utan all kommunikation sker enbart via e-post. Detta gör att jag kan arbeta på ett effektivt sätt, utan dyra kostnader för telefonabonnemang. Jag kan också arbeta på valfria tider utan att vara uppbunden av telefon. Detta är en av grundstenarna i min affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en helt gratis presentationssida för företag, att erbjuda att lägga till helt gratis, evenemang, sevärdheter, resor, olika besöksmål, aktiviteter och mycket annat. Du kan dock känna dig trygg med att kontakta mig via e-post – jag svarar alltid på all e-post inom 24 timmar – oftast bra mycket snabbare än så!


Rebecka & Carl

Den tekniska biten
Mattias Tengblad, webbutvecklare, WordPressGuru och god vän, står för kodning, utveckling och det tekniska. Det, Mattias, inte kan om WordPress, (wordpress.org) är inte värt att kunna. Mattias, ligger även bakom GeekNinjas, som består av en liten, men ack så naggande god, liten skara filmentusiaster som recenserar, huvudsakligen film, i alla dess former som står bakom sajten, redo att underhålla och informera dig som besökare. Så som DVD, Blu-ray, Stream, Bio. Här kan du också ta del av recensioner, YouTube-videos, unboxings, tester, tävlingar och mycket annat.

OBS! Reservation
Vi reserverar oss mot att vissa av våra tips kanske inte längre är aktuella eller har utgått. Tyvärr hinner vi inte kolla alla utan hoppas de som medverkar inte glömmer att kontakta oss när deras upplevelse inte är aktuell längre. Ibland står de kvar med vilje då de återkommer år från år. Därför har du som besökare möjlighet att återkomma till dem nästa år.