AIM Challenge 2017

AIM Challenge är en multisport tävling som passar för alla

AIM Challenge 2017

Foto: Anki Grothe, AIM

Anmälan är öppen
6 timmar, 60 kontroller – hur många tar du? Lag på 2 personer ska under 6 timmar samla så många kontroller som möjligt utav 60 utplacerade. Olika kontroller ger olika poäng beroende på svårighetsgrad. Kontrollerna nås främst med cykel men kan även nås med hjälp av löpning. En del av kontrollerna innehåller moment som rappellering, klättring, paddling och simning, elit eller motionär, du bestämmer din egen rutt och svårighetsgrad.

VAR?
AIM i Lindvallen, Sverige: 5e augusti 2017
AIM i Hemsedal, Norge: 19e augusti 2017

FÖR VEM?
AIM Challenge är en multisport tävling som passar för alla. Lag på två personer ska under 6 timmar ta så många kontroller som möjligt utav 60 utplacerade. Olika kontroller ger olika poäng beroende på svårighetsgrad. Många kontroller kan nås med cykel. Vissa kräver att deltagarna springer, klättrar, simmar, balanserar eller paddlar. Både elit och motionärer kan delta. Lagen bestämmer sin egen rutt och väljer vilka kontroller man vill ta. En tävling på dina villkor!

Så här är det att vara med i AIM Challenge
AIM Challenge är en rolig tävling. Det är oftast det som är det centrala i de deltagarkommentarer vi får både från eliten och motionärerna. Man färdas till största delen med hjälp av sin mountainbike men också med löparskorna, i klättersele, paddlandes i kanot eller så strippar man helt enkelt och simmar ut till poster som är i vattnet.
Det finns inga krav på förkunskaper om de olika momenten utan vi har kunnig personal vid varje post som innebär klättring, firning, simning, paddling. Varje lag genomför tävlingen i sin egen takt och med egen strategi. Visst finns det de lag som satsar allt för att knipa segern och det är det som är det roliga med konceptet. Elit och motionär tävlar på samma villkor på samma bana.
Våra deltagare är allt ifrån världseliten i multisport som Thule Adventure team, Team Silva, Team Multitude Salomon men också glada motionärer allt från åldrarna 18 till pension. Det gemensamma för dessa är att det är ett roligt och annorlunda sätt att tävla på.

AIM Challenge finns även på Facebook

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Hemsedal
    Hemsedal