Annelie Pompe, äventyrerska, föreläsare och fotograf

"Livet väntar inte på dig, du måste leva det omedelbart"

Annelie Pompe, äventyrerska, föreläsare och fotograf

Foto; Annelie Pompe

– “Livet väntar inte på dig, du måste leva det omedelbart”, säger Annelie Pompe som är en av världens djupaste fridykare men som även bestiger berg. På ett enda andetag har Annelie dykt till världsrekorddjupet 126 m, en bedrift som kräver extrem mental och fysisk styrka såväl som motivation och målfokusering. När Annelie inte befinner sig i djupa hav bestiger hon höga berg. Hon har varit på över 8000 meters höjd och är förmodligen redan den “högsta och djupaste” människan på jorden. Under 2011 besteg hon Mount Everest utan syrgas som första svenska kvinna, och en av få i världen. Hon har nu också avverkat “The Seven Summit” – alltså, bestigit de sju högsta bergen i Världen!

Föredrag på djupet med världsmästaren i fridykning!
Annelie erbjuder inspirerande och motiverande föredrag som specialanpassas efter företagets/föreningens önskemål och tema. Föredragen är kopplade till hennes äventyr och kunskaper inom idrottsbranshen, målfokusering och mental styrka.

Tankarna påverkar allt vi gör“, menar Annelie. Kroppen och tankarna är det enda i livet vi kan ta kontroll över. Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Men detta som grund kan vi sätta mål och lyckas nå målen utan att känna stress eller ångest. I egenskap av Personlig Tränare kan Annelie även rikta föreläsningarna mot friskvård och hälsa. Hon inspirerar dig och dina kollegor/kunder att ta tag i sin hälsa och berättar hur man gör för att må bättre, inifrån och ut. Liksom Annelie är föredragen inspirerade av österländsk filosofi och idrottspsykologi, ämnen som återkommer på olika sätt i nästan alla sammanhang.

Workshops – lär dig andas rätt / Fridykning / Klättring
Visste du att de flesta idag andas på fel sätt? Med rätt andning kan man styra sin stressnivå och syresätta kroppen bättre. Detta har Annelie haft stor kunskap och nytta av i både fridykningen och bergsbestigningen. I en workshop kombineras föredrag med mer aktivt innehåll. Föreläsningen kombineras med att Annelie leder yoga, andningsträning, mental träning och meditation för att lära sig andas rätt, samt utforska och träna sinnets kapacitet. För denna typ av workshop krävs ett större utrymme fritt från möbler och utrustning.
Man kan även anlita Annelie för träningspass, fridykning eller klättring i samband med kick-offer och evenemang. Annelie kan även anlitas som Personlig tränare, som ledare av ett yogapass, eller coach åt personalavdelningar eller ledningsgrupper.

Boka en föreläsning!
Kontakta Stefan eller Anna på SAJ, som är min byrå och som sköter mina bokningar. Klicka på den gröna knappen här nedan med texten “Boka online”.
Telefon 0500 – 42 86 02

Varför gör du dina olika äventyr?
För att jag älskar utmaningar! Mina äventyr handlar inte om extrema adrenalinkickar och dödsförakt. Snarare om en respekt för livet där varje stund räknas. Vad gäller prestationer är ingenting omöjligt om du har tillräckligt med viljestyrka, energi och motivation, säger Annelie. Annelie vet allt om motivation och att nå målsättningar och menar att det börjar med en inre process.– Varje mål och varje handling börjar med en tanke. Vi kan sällan påverka de yttre omständigheterna, men vi kan påverka vår inställning till dem, säger Annelie.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan


    Göteborg