Åre Zipline Park – En unik upplevelse på hög höjd!

Åre Zipline park i Jämtland är den enda i sitt slag i Europa

Åre Zipline Park – En unik upplevelse på hög höjd!

Foto/Källa; Camp Åre

Åre Zipline park är den enda i sitt slag i Europa. Med två olika banor bestående av totalt 8 sträckor så blir den här aktiviteten unik. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, höjdrädd eller ett adrenalin freak, man väljer nämligen den bana som passar en bäst. Zipline är en aktivitet både för den som vill ha en adrenalinfylld upplevelse och för familjen som vill uppleva något annorlunda tillsammans. Zipline är en linbana där du svischar fram över Åreskutans vackra natur. Välj mellan två olika banor där minimum åldern är 8 år på den enklare.

Zipline Green
Valet för den som vill testa på Zipline eller för familjen! Fyra olika sträckor ger en variation där inget av åken är det andra likt. Är du lite extra äventyrslysten så tipsar våra guider om lite häftiga trick som du kan göra. Minimum åldern på 8 år gör det möjligt för många familjer att uppleva ett äventyr tillsammans.

Zipline Black
Den här banan är för dem som är ute efter en riktig adrenalin kick! Här flyger man fram i hög fart över Susabäckens raviner, ibland 60 meter upp i luften. Zipline Black innehåller fyra stycken olika sträckor där den längsta tar dig med på en 350 meter lång upplevelse!

Kontakt:
Camp Åre
Telefon; 0647 – 525 25/ 0647 – 529 60
Webbplats, bokning e-post, se nedan..

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Årestrand 8
    83013 Åre