Daftö Resort – Äventyret börjar här!

Här känner ni en tydlig doft av tång, salt och äventyr

Daftö Resort – Äventyret börjar här!

Nära Strömstad på den saltstänkta Västkusten ligger 5-stjärniga Daftö Resort. Här känner ni en tydlig doft av tång, salt och äventyr. Här finns det mycket att uppleva för både stora och små.
Ett stort utbud av äventyr och utomhusuppleveser i den bohuslänska naturen och Kosterhavet kombinerat med aktiviteter på anläggningen. Boende i alla dess former, show och underhållning i Restaurang Packhuset, kajaktur, nöjesparken Daftöland, aktiviteter med piraterna, wellnessavdelning, och mycket mer. Kosterhavet bjuder in till salta bad och utflykter för den aktive – om inte det faller er i smaken finns alltid vår pirattematiserade pool och bryggbastu. Kort och gott en vistelse för hela familjen, företaget, kompisgänget eller romantisk weekend med din kärlek.

Boende
På Daftö har vi öppet hela året och för oss är service och kvalitét en självklarhet. Alla prioriterar olika, vissa vill bo enkelt och bekvämt med egen husvagn, husbil eller tält. Andra i stuga med hotellboendets alla bekvämligheter eller tematiserade piratkojor ovanför marken. Alltid med Kosterhavet som närmaste granne och en härlig frukostbuffé står uppdukad varje dag, hela året.

Aktiviteter
På Daftö Resort kan ni bada i havet eller i poolen, delta i en fotbollsmatch eller utmana familjen på äventyrsgolf, åka Daftötåget, båttur till Kosteröarna eller gå på krogshow i restaurang

Packhuset
Lär känna Daftöpiraterna, ta del av deras kaparhistoria och häng med på spännande bus och upptåg. Daftöpiraterna ser till att ni trivs och att dagarna fylls med äventyr och pirataktiviteter under helger, lov och hela sommaren.

Daftöland
Sen får ni inte missa ett besök på nöjesparken Daftöland. Här är varje dag ett fartfyllt äventyr och det finns gott om attraktioner som får det att kittla i magen och dra i smilgroparna. Flumeride, Kruttunnan, utkikstorn, radiobilar och spökkällare, det finns garanterat något som faller dig i smaken. Under sommaren utspelar sig en piratteater varje dag, något ni inte kan missa!
Låt äventyret börja!

Konferens
Konferera och ha möten i havsnära och avkopplande naturskön miljö. Här finns det mesta som behövs för ett givande möte. Med stor flexibilitet och hög servicenivå skapar vi den konferens som ni som gäster önskar. Alla våra konferenser kan bokas som dagsmöte, heldagsmöte och dygnskonferens. Utöver det så väljer ni själva om ni adderar mat och dryck från Packhuset med underhållning på kvällen. Eller upplev teambuildingsaktiviteter, åka ut på en räktrålare, cykla på Koster eller utmana chefen i en 5-kamp på nöjesparken Daftöland.
Läs mer eller skicka en förfrågan på: http://www.dafto.se/sv/start-konferens

Föreningar/Skolklass
Här kan ni bo i charmiga stugor och njuta av den bohuslänska naturen och skärgården samt även underhållas med roliga aktiviteter. Oavsett ålder är Daftö en perfekt destination för er gruppresa. En skolresa eller läger med föreningen innebär alltid ett spännande äventyr och massor med skoj med kompisarna. På Daftö levererar vi en upplevelse från början till slut med äventyr, fart, galna pirater och såklart vår grymma nöjespark Daftöland.
Läs mer på hemsidan nedan eller skicka en förfrågan via e-mail nedan.

Kontakt
Tel: 0526 – 260 40
Mail: Se nedan ( Du skickas till eget formulär)

Vägbeskrivning
Om ni kommer från E6 söder:
•Tag av vid trafikplats nr 109 och följ skyltning mot Tjärnö, Saltö (väg 1030).
•Efter ca 6 km hittar ni Daftö Resort på vänster sida.

Om ni kommer från E6 norr (Norge):
•Tag av vid trafikplats nr 112 och följ skyltning Strömstad (väg 176). Följ denna väg i 3 km till ni kommer till en rondell.
•Tag 3:dje avfart i rondellen och följ denna väg.
•Efter järnvägskorsningen kommer ni till en rondell.
•Tag 2:a avfarten i rondellen ( skylt Tjärnö, Saltö) och följ denna väg (1030). Efter att ha passerat Lagunens camping och en lång backe ser ni Daftö Resort på höger sida.

Om ni kommer från öster, väg 164 (Skee):
•Följ skyltning mot Strömstad (väg 164) och kör rakt fram tills ni kommer till en rondell.
•Tag 3:dje avfart i rondellen (skylt Tjärnö, Saltö) och följ denna väg (1030). Efter att ha passerat Lagunens camping och en lång backe ser ni Daftö Resort på höger sida (ca. 4 km).

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Dafter 1
    452 97 Strömstad