Bad Gastein, Alpernas populäraste skidort

Bad Gastein är också en internationell favorit med skidgäster från hela Europa

Bad Gastein, Alpernas populäraste skidort

Foto/Källa; Alla bilder på den här sidan; STS Alpresor

Bad Gastein är sedan många år den mest populära skidorten i Alperna. Liftsystemet, som sträcker sig 1 100–2 700 meter över havet, garanterar snö från mitten av ­november till början av maj.

Bad Gastein är också en internationell favorit med skidgäster från hela Europa. Här får du en skidsemester med högsta tänkbara boendestandard.

I byn bor 5 000 invånare året runt, vilket skapar den gemytliga atmosfären som gör att många återvänder år efter år. Dessutom bor du bättre och bekvämare här än på andra orter i Alperna.

Bad Gastein har perfekta förutsättningar för en lyckad skidsemester;snösäker skidåkning upp till 2 700 meter med en av Alpernas största fallhöjder (1 500 meter) och ett modernt liftsystem som tar dig hela 1 140 fallhöjdsmeter utan liftbyte.

Familjevänliga Bad Gastein
Bad Gastein är det perfekta skidparadiset för hela familjen. Här erbjuder vi barnskidskola med skandinaviska skidlärare.

Här finns också STS Alpresors Kids Club med vår erfarna personal som leker med barnen både inom- och utomhus. För de lite äldre barnen finns Club Krampus med roliga kvällsaktiviteter och egen pistvisning.

Kontakt:
STS Alpresor
0771-20 20 20
Butiken
Kyrkogatan 48, NK-huset, 41108 Göteborg. Tel 031-600 320
STS Alpresor finns förstås även på Facebook
E-post, hemsida, bokning; Se nedan…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Kyrkogatan 48
    41108 Göteborg