Besök Titanic … på 100-årsdagen!

Besök Titanic … på 100-årsdagen!

Det här är sista chansen att följa med “The Great Canadian Adventure Company”, från Canada. 2012, 100-årsjubileum av Titanics sorgliga dag, är det sista året för deras Titanic Expedition.

Vi känner alla till historien, nu legenden, om det stora fartyget Titanic. Det är nu snart 100 år sedan, 1912, det mäktiga skeppet sjönk till botten av Atlanten.

Utan tvekan är det den mest kända vraket i vår historia. Här har du nu en gång en chans att inleda en Titanic expedition.

Du kommer att besöka Titanics skeppsbrott via vår Titanic expedition som alltså sker 100 år efter den ökända förlisningen. Endast ett fåtal utvalda människor kommer någonsin få chansen att besöka Titanic vraket under sin livstid.

Det tog tre år att bygga fartyget, bygget började den 31 mars 1909. På sin jungfruresa år 1912, slog Titanic ett isberg, och började ta in vatten.

På vår Titanic expedition kommer du i det iskalla vattnet få uppleva platsen där hon föll till havsbotten. Du kommer att besöka Titanic på sin viloplats, djupt under ytan av Atlanten.

Ta en inspirerande resa till botten av Atlanten i en av våra MIR undervattensfartyg, och återupplev det som så få kan på vår Titanic expedition.

Du har en sista chans. Historien väntar på dig … för ett verkligt Titanic äventyr!

Kontakt

Telefon; 1-888-285-1676, helt fritt i USA & Canada, Om du har några frågor om expeditionen eller vill fråga något om Titanic.
Utanför Nordamerika kan du nå oss via 1-780-414-1676
E-post: vicki@adventures.com

Läs mer på hemsidan; titanic.adventures.com  (End. engelska)

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land