Black Label Society till Göteborg!

Black Label Society till Göteborg!

Det står sedan tidigare klart att Black Label Society öppnar för Ozzy Osbourne & Friends på Stockholms Stadion och Malmö Stadion i början av sommaren. Nu kan vi utöver detta bekräfta att Black Label Society med Zakk Wylde i spetsen gör en egen Göteborgskonsert på Trädgår’n däremellan, den 26 maj! Biljetterna släpps på måndag den 12 mars kl 9.00.


Foto/Källa; LiveNation.se

 

Kanske har Zakk Wylde gjort sig mest känd som strängbändare nummer ett i Ozzy Osbournes band. Har man Mörkrets prins som arbetsgivare så är det lätt hänt att man hamnar i bakgrunden men det Wylde har skapat utanför Ozzys sfär går inte att sjunga illa om. Tvärtom!

När Wylde och Osbourne tog en paus från varandra på mitten av nittiotalet tog det inte lång tid förrän de rastlösa fingrarna ville arbeta igen. Tillsammans med ett gäng nära vänner drog han igång Black Label Society, ett band som mixade upp Sabbath-aktig rock med ett sludgigt dito. Förstlingsverket ”Sonic Brew” satte en ny standard som följdes upp och pressades mer och mer för vart och ett album som följde. Med ”Order of the Black”, bandets åttonde album, ramlade de rakt in på Billboard 200’s fjärde plats och fick kritiker att överösa skivan med superlativ och rosor.

Med dessa framgångar har också publiken vuxit sig både större och mer hängiven. Och inte undra på det; en live-upplevelse med Black Label Society är som ett svettigt kultmöte där alla är överens om att Wylde och hans anhängare är det bästa som hänt hårdrocken på denna sida millenniet.

Det känns grymt att de svenska fansen också får en egen spelning med Black Label Society när de är här.

Datum
26.5 – Göteborg, Trädgår’n

Biljetter
Biljetterna kostar 360 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000. (Köpta biljetter kan hämtas ut på ATG- eller Eventim-ombud).

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land