Bo i en älg – en riktig boendeupplevelse!

Ett boende som är en unik upplevelse för både små och stora

Bo i en älg – en riktig boendeupplevelse!

Bo i en älg
Motorsågskonstnären Sören Niklasson har i samarbete med Wrågården och ett gäng duktiga hantverkare skapat ett naturlikt boende där du bor i en älg/sten hos djuren. Stugan har många roliga och spännande detaljer som gör det här boende till en unik upplevelse för både små och stora. Den är placerad ute i vår älg- och dov­hjortspark, så du bor mitt bland djuren. Älgstugan har 5 bäddar, med en trevåningssäng där nedre delen är en dubbelsäng, mitten är en enkelsäng och längst upp en dubbelsäng. WC och dusch hittar du i stenstugan bredvid älgstugan.

Utanför älgstugan finns en mysig grillplast, med utsikt över älg- och dovhjortsparken. Här kan du ha koll på när djuren badar och kanske ha ett äpple eller sly att mata dem med när de vill komma fram och ”prata”! Altanten till stugan ligger mer eller mindre i älgarnas och dovhjortarnas hägn. Vid ett besök i vår älg och bisonpark får du möjligheten att på nära håll möta våra djur i en naturskön miljö. För tillfället har vi två älgar som bor hos oss Ärtan och Ebbot, som är silverfärgad. Vi har ca 20 st dovhjortar, ca 20 st highlandcattel och ca 70 bisonoxar på gården. Våra älgar är tama och kommer gärna fram och pratar med gästerna, under sommaren om det är varmt väder så ligger de gärna i skuggan! Älgparken är öppen för Drop-in obemannad utan personal, där kan ni gå en runda på 20 minuter och träffa våra älgar. Önskar du åka på en guidad tur in till bisonoxarna är ni välkommen att boka tid.

På Wrågården i Falköping finns det även många olika aktiviteter man kan testa på som fotbollsgolf, femkamp, paintball, jakt & skyttesimulator och mycket mer.

Restaurangen erbjuder vällagad mat med svenskt kött och bra råvaror, gärna med kött från den egna gården. För att man ska kunna ta emot sällskap behöver gruppen vara minst 20 personer för att öppna köket. Är köket redan igång så kan även mindre grupper bokas in. I restaurangen är maten alltid förbeställd och avbokning samt ändringar ska ske 5 dagar innan ankomst.

Kontakt
Telefon: 0515-310 14

Hemsida, bokning, priser (se hemsidan), E-post; Se nedan…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Friggeråker
    521 96 Falköping