Bo på JultorpRanch

Bo på JultorpRanch

Weekendpaket
Att äta och sova gott på slott och herrgårdar kan vara härligt, men att bo på ranch hos oss är något helt annorlunda. På JultorpRanch upplever du mycket mer. Vi har nästan 1milj m2 öppet landskap, ett 20tal ranchtränade hästar varar de flesta är quarterhästar.

Vi har flera små hotellbyggnader med totalt 60 bäddar. Ridhus, ridbanor, salooner, konferensrum.m.m. Ni upplever närheten till naturen tillsammans med oss och våra hästar.

I vår genuina saloon serverar vi er en härlig två- eller tre- rättersmiddag tillagad i vårt eget restaurangkök. Ni kan prova-på-rida, vi lär er dansa Linedans så hos oss finns inga tråkiga kvällar, såvida ni inte själva väljer att ta det lite lugnare för då har vi underbara promenadstigar i omväxlande lätt kuperad terräng.

Ankomst:
Ni anländer JultorpRanch på lördags- eftermiddagen, checkar in och fikar med nybakat i saloonen eller på cowboy- altanen. Vid 16- tiden har vi prova-på ridning för de som vill (obs ryttarvikt max 90kg). Därefter får ni med er en picknick- korg med lite tilltugg och går upp till campen som ligger i skogsbrynet.

Campen
Campen är några grovtimrade hus med öppen framsida som ligger underbart vackert på en höjd med utsikt över en liten sjö.

Att ta en promenad upp genom hästhagen till campen har blivit mycket uppskattat och det tar bara 20 min att gå dit. Ibland gör hästarna oss sällskap en bit för att sedan korsa dammen till nästa hage. En enorm naturupplevelse, som inte lämnar någon oberörd.

På väg hem har ni stövelkastning på rakt spår (även detta får ni med er) Vid 19 tiden äter ni en middag med kaffe i vår saloon. Lagom efter kaffet lär vi er dansa Linedans i ett rasande tempo där alla kan vara med. Framåt kvällen vid 23- tiden slår vi av musiken och det kan vara dags att gå till sängs, men ni kan sitta kvar utanför på någon av altanerna och snacka runt….

Ni sover i enkel eller dubbelrum på nya härliga sängar från ‘Eva bäddar’ av bästa kvalité i något av våra små hotellbyggnader.

Mellan 08-10.00 står frukosten framdukad. Ta sedan en promenad och avsluta med .kaffe. Sista gästen checkar ut före kl. 11.00 på söndagen

Pris:
För detta betalar ni endast 1.595:- per pers i dubbelrum.
Enkelrumstillägget är 200:- per pers
Moms ingår.

Läs mer här på hemsidan!

Välkommen med din bokning. Preliminärboka direkt här!

Kontakt:
Jultorp Ranch, 530 10 VEDUM
Telefon: 0512 48111
E-post: info@jultorpranch.se

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land