Bo på sagoslott!

Bo på sagoslott!

Plats: Hela Sverige med fokus på Sörmland,
Grand Trip Swedens affärside bygger på att skapa genuina upplevelser på privata slott  i Sverige. Med privata slott vill vi förmedla något mer än bara ett fantastiskt boende.

Ni välkomnas till privata hem, där ni får möjligheten att bo på ett fideikommiss, vara exklusiv gäst på sagoslott och äta middag i slottsalen.

Ni som gäster välkomnas till privata hem, där charmen är bevarad, historien sitter i slottsväggarna och i föremålen och där det personliga mötet blir en spännande upplevelse.

Förutom god mat och en genuin slottsmiljö brukar gästerna även få en privat visning av slottsägaren själv. Vem vet, kanske visas det en lönndörr eller berättas en anekdot om en svunnen tid.

grandtripswedenslott550
Foto: Grand Trip Sweden

Vi öppnar upp slottsmiljöer som annars hade varit stängda för er.

Kontakt och Information
Grand Trip Sweden hjälper er med denna  fantastiska upplevelse som kan lämpa sig bra till födelsedagen, vännerna där ni blir den exklusiva gäster under er vistelse.

Något man kanske bara gör en gång i livet . Vi samarbetar med privata slott över hela Sverige men fokus ligger på region Sörmland.

Förslag på arrangemang :

Slott 1:
Eget slott i Sörmland (ca 3000kvm boyta) för 10 personer med 3 rätters, vin, slottsguidning, visning av privat samling.
Pris? Från ca 3000 kr per person o dygn.

Slott 2
Bo på sagoslott (Minimum 8 betalande gäster ) champagne, fem-sju rätters, fina viner, exklusiva gäster på kanske Sveriges lyxigaste och hemligaste slott.
Pris? Från 7000 kr per person

Slott 3
Disponera två våningar på 1700tals slott med middag i slottssalen. Ta med upp till 19 gäster där ni får guidning av slottet och omgivande naturen, möjlighet till kräftfiske finns, bli de exklusiva gäster på ett fideikommiss.
Pris? Från ca 2900 kr per person med övernattning, 3 rätters med vin.

(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Kontakt
Grand Trip Sweden AB
Rickard Behm
Tel 0709-530572
info@grandtripsweden.se

Mer information: http://www.grandtripsweden.se/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land