Böda Sand bjuder in till Scensommar 2018!

På Böda Sand är det alltid något på gång

Böda Sand bjuder in till Scensommar 2018!

Foto: Pressbild/United Stage

Vid fyra fredagar i sommar bjuder Böda Sand Beach Resort in till magiska Scensommarkvällar fyllda av sång, underhållning och sommarmys under ledning av det eminenta husbandet Böda Beach Band. Kvällarna gästas av artister som bjuder på egen musik och allsång tillsammans med publiken.

Evenemanget är en mycket uppskattad succé och har växt stadigt under åren som har gått. I sommar siktar vi på att nå ett nytt rekord på 5000 besökare, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand Beach Resort.

Hela området kommer vara fullspäckat med aktiviteter för både stora som små och luften kommer vara tät med kärlek, mys och sommarkänslor.

Årets lineup:

13 juli: Andreas Johnson & Wiktoria
20 juli: Samir & Viktor
27 juli: Robin Bengtsson & Panetoz
3 augusti: Chris Kläfford

I år är vi extra glada över att kunna presentera en mycket varierad och färgstark samling artister som kan tilltala besökare i alla åldrar, säger Anna Barkevall.

Showen börjar klockan 20.00 men redan 19.00 börjar insläppet och mat- och dryckestältet öppnar. För boende gäster är inträdet fritt och alla andra som är sugna på dessa musikaliska sommarkvällar kan lösa biljett i entrén.

Kontakt
Anna Barkevall
0706-004951

Hemsida, bokning & E-post: Se nedan …

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land