Bondens Jul på Wapnö!

Bondens Jul på Wapnö!

Plats: Wapnö, Halmstad, Halland,

Tidpunkt: 19 – 22 nov

Jul på Wapnö utanför Halmstad lockar över 16 000 besökare och är västkustens största julmässa.  Sammanlagt deltar över 90 hantverkare, gårdsföretag och småskaliga tillverkare av mat på mässan.


Det fantastiska gamla spannmålsmagasinet, Hallands största korsvirkeshus, fylls av hantverkare av alla de slag. Eneslöjd, keramik, silversmide, handstöpta ljus, svepaskar, textilt hantverk och en mångfald av Sveriges bästa hantverkare är på plats.

I gården fylls matbodarna med julens alla delikatesser. Här hittar du småskaligt producerad mat av olika slag – grönkål, julgodis, stenugnsbakat bröd, goda sylter och safter, småländsk chark, lutfisk mm.

Wapnö är en av landets största och mest intressanta gårdar – här finns ett eget mejeri och provsmakning av gårdens egna produkter. I ladugården bor 1400 kalvar och kor. Glöm inte ett besök på gårdsmejeriet där du får se hur mjölken blir till. I slottet  kan du njuta av kaffe, gröt med skinksmörgås och våfflor gjorda på Wapnös eget mjöl med Wapnögrädde därtill.

Välkommen till Jul på Wapnö!

Kontakt:
Wapnö AB
305 91 HALMSTAD
Telefon 035-12 55 00
wapno@wapno.se

Mer information: http://www.wapno.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land