Bouncy boxing

Bouncy boxing

Plats: Tulegatan 35 i Stockholm

Planerar du en möhippa eller svensexa?  Roligare aktivitet än bouncy boxing och sumobrottning får man leta länge efter!

Bouncy boxing
Utmana din stöddiga chef eller brudden/brudgummen på en boxningsmatch med jätte handskar och skor. En mycket rolig aktivitet som passar alla oavsett fysik eller styrka.

Bouncy boxing är ett utav våra aktiviteter som snabbt blivit uppskattad bland möhippor, svensexor och företagsaktiviteter. Iklädd i mjuka jättehandskar, jätteskor och hjälm finns ingen risk för skador men för skratt och adrenalin.

Fitnesslab_box_600

Ett populär upplägg för bouncy boxing

  • Vi startar bouncy boxningen med att gå några uppvärmningsronder mot varandra. Är det en möhippa eller svensexa får bruden/brudgummen gå några korta intensiva ronder mot alla.
  • En boxningsturnering anordnas sedan för alla deltagare. Allvaret och koncentrationen är på högsta nivå. Dommaren blåser igång matchen. Vi garanterar skratt.
  • Final för att utse dagens stora boxare.
  • Har vi tid över brukar vi anordna några efterlängtade returmatcher.

// // //

Sumobrottning
När man sumobrottas klär man sig i jättedräkter som omvandlar en till gigantiska sumobrottare med peruk och sumobälte. Det lustiga utseende man får som sumobrottare uppskattas starkt av motståndarna och åskådarna.

Fitnesslab_sumo_600
Sumobrottning passar alla oavsett ålder och fysik. Det är dessutom ett bra tillfälle att ta roliga och minnesvärda bilder. Vi garanterar skratt, svett och träningsvärk!

För en svettigare aktivitet tipsar vi om våra tuffa kickboxningslektioner med en K1 fighter!
Gå upp i ringen mot en rutinerad fighter som är mästare i kickboxning och kungfu. Denna upplevelse är annorlunda än allt annat som erbjuds och passar utmäkt för en svensexa. Våra fighter är internationellt kända för sina framgångar i ringen.

fitnesslabkickbox350
© Fitnesslab, www.fitnesslab.se

Andra aktiviteter
Parallellt med detta erbjuder vi andra aktiviteter både för privatpersoner och företag. Vare sig det handlar om en kick-off, skolans friluftsdag, en möhippa, svensexa eller att ni söker självförsvarskurser står vi alltid till tjänst. Tillsammans med våra professionellla instruktörer erbjuder vi er en rolig, effektiv och lärorik träning, möhippa eller annan aktivitet.

Kontakt:
Chafic Dalle
Telefon: 08-400 20 904
E-post: dalle@fitnesslab.se

Mer information: http://www.aktiviteter360.se/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land