Camp Adventura

Camp Adventura

Plats: Hela Sverige,

Tänk dig en liten sjö vid skogskanten en vår- eller försommarkväll. På en gräsyta invid stranden står en tältcamp uppbyggd bestående av tältkåtor och mindre tält. Du sitter vid lägerelden tillsammans med dina arbetskamrater. Ni har just ätit en fantastisk måltid som ni själva har tillagat tillsammans med vår meriterade kock och ni sitter nu och smuttar på en digestif, löser världsproblem och lyssnar på trubadurens sköna sång.

adventuracampstore500
Foto: Adventura

Framåt småtimmarna börjar folk trappa av för att gå och lägga sig i de sköna varma Haglöfssovsäckarna. I tälten finns kaminer som brinner hela natten och  ser till att temperaturen håller sig på en behaglig nivå.

Ta chansen att boka in en upplevelse som garanterat ger stora mervärden till företaget i form av samhörighet och starka gemensamma minnen. Vill ni kombinera vildmarkscampen med konferens eller spännande aktiviteter så har vi en mängd  idéer. Till exempel Jeepkörning på terrängbana, kajakpaddling, mountainbike, yoga, bad i badtunna, teambuilding tillsammans med vår expert på grupp och ledarskapsövningar eller bara en skön vandring genom vacker natur.

Camp Adventura är ett oslagbart koncept för er som vill ha en prisvärd konferens, men ändå uppleva något väldigt annorlunda tillsammans med kollegorna.

Pris från 1200 kr per person för övernattning och måltider för grupp om 30 personer eller fler.
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Campen är mobil och kan byggas upp i princip var som helst.

Kontakt och Information
Vi har alltid med en svensk färdledare på alla våra resor och arrangemang. Detta för att vi ska kunna erbjuda optimal service när den som mest behövs. Våra färdledare och guider är de som håller reda på nästa punkt i programmet, som räknar in resenärerna i bussen och som visar er tillrätta på resmålet, tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Vårt mål är att du som är ansvarig för resan på företaget aldrig ska behöva arbeta administrativt när resan/konferensen/ arrangemanget väl har börjat.

Kontakt
Adventura AB
Box 38
276 03 Skillinge
Telefon 0414-306 65
Kontakt
Adventura AB
Box 6175
102 33 Stockholm
Telefon: 08-654 20 80
Mail:
info@adventura.se

Mer information: http://www.adventura.se/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land