Catskiing i Makedonien

Catskiing i Makedonien

Makedonien – Europas gömda friåkningsparadis!

Makedonien är ett av de få länder i Europa med extremt goda snöförhållanden men fortfarande endast ett fåtal skidanläggningar. Både behagliga och branta fjällväggar väntar på att bli körda. Det är av denna anledning Lapoint har valt just Makedonien som huvud destination.

Med hjälp av snowcats kommer vi att kunna köra flera tusen höjdmeter av oftast orörd snö per dag. En unik lössnöupplevelse i ett spännande och traditionsrikt land, långt från massturism. Vi rekommenderar verkligen vår catskiing i Makedonien.

Om Lapoint:

Lapoint är en arrangör utöver det vanliga inom extremsport. Vi består av personer som brinner för sporterna vi håller på med, och vill därför förse dig med ultimata förhållanden för din sport, vara sig det är surf, kite eller skidor/snowboard.

Vi har basen i norge och portugal och har själva rest mycket och kan med trygghet garantera att alla de resmål vi erbjuder är av världsklass.

Vi vill att du skall utveckla dina färdigheter och har därför instruktörer på de flesta av våra resor. Vår målsättning är att kunna erbjuda även de erfarna en brant utvecklingskurva och därför satsar vi på att ha instruktörer och teamåkare från världs eliten

Vi vill att du ska få riktigt stora upplevelser i optimala förhållanden

Hälsningar
Jarand, Sebastian, Alexandre, Peter, Göran, Marta och Simen med crew

Kontakt:
Lapoint
Telefon: +46 31 761 48 70
Boka: BOKA@LAPOINT.SE

Läs mer på Lapoints hemsida; http://www.lapoint.se/

KARTA:

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land