Chokladprovning

Chokladprovning

Är du också en av alla dem som bara älskar choklad i alla dess former, färger och sorter? Är du en av alla de som blir som ett barn på julafton i en godisbutik fylld med mörk, brun och ljus choklad? Visst skulle det då vara kul att få lära sig lite mer om denna konfektyr som ger en sådan smakorgasm.

Hittaupplevelse.se i samarbete med Upplevelse.com

Visste du till exempel att choklad inte räknas som konfekt. Choklad i alla dess former och sorter, flytande som fast räknas in i gruppen kakor.

Passa på att under en kväll, i mysiga lokaler smaka och lära känna chokladen från djupet. Lära dig hur du bäst avnjuter en bit choklad för att få fram den bästa smaken. Under denna kväll kommer du få möta hela spektrat av chokladsorter.

Upplevelse:

Du får lära känna chokladens originella, exklusiva och njutningsfulla historia samt upptäcka en ny värld av härliga chokladaromer. Under chokladprovningen får du vanligtvis prova sex till åtta sorter med avseende på tillverkare, procenthalt och smaksättningar med mera. Du får även lära dig hemligheterna bakom kvalitetschoklad och dess hälsobringande effekter. Du får lära dig vad det är i choklad som ger det där lyckoruset och får dig att känna dig nykär.

Hemsida: Chokladprovning

För frågor och kontakt:

support@upplevelse.com

0738395600

KARTA:

Skeppargatan 94 och Baggensgatan 18, Stockholm

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land