Cinderella, nöjesfartyget!

Cinderella, nöjesfartyget!

Välkommen ombord på VIKING LINES främsta nöjesfartyg – Cinderella.

Bra artister, orkestrar och shower garanterar att stämningen är på topp! Följ med på en nöjeskryssning fylld av dans, god mat, shopping och trevligt kryssningsprogram veckans alla dagar!

Shopping

Cinderellas taxfreebutik har en imponerande butiksyta på 1000 m2.

I taxfree ombord hittar du kända märkesvaror till förmånliga priser och sortimentet är brett. Vi har även butiker i anslutning till restaurangerna och konferensavdelningen.

Restauranger

Ombord finns flera restauranger med olika utbud för olika smaker. Vegetariska alternativ samt gluten- och laktosfria rätter ingår alltid i våra menyer.

Välkommen till Viking Buffet, Food Garden med det exklusiva dessertbordet, Skärgårdskrogen,Tapas & Grill, Wine Bar och Nöjescafé.

Cinderellas fräscha spaavdelning bygger på Kerstin Florians helhetstänkande med verksamma ingredienser och högklassiga behandlingar.

Här vilar behagliga ångor av eucalyptus, mynta och lavendel. Den smakfulla designen av Cinderellas behandlingsrum med teak och vitt ger en genuin marin känsla och sköna relaxfåtöljer, handdukar samt filtar ökar välbehaget.

Genom de runda fönstren glider vacker skärgård förbi under din behandling.

Kerstin Florian är internationellt känt som ett av de ledande varumärkena inom spabranschen. Konceptet har fått flera utmärkelser och omskrivits i tidningar världen runt.

Kontakt:

Viking Line växel

Tel 08-452 41 00

Telefontid mån-fre 08.30-17.00

E-post info@vikingline.se

Läs mer här om Cinderella Vikingline.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land