Clissmann Horse Husvagnar, Irland

Upplev Irland på ett unikt och miljövänligt sätt!

Clissmann Horse Husvagnar, Irland

Glamping Caravans
Bo i en färgglad och mysig glampingvagn för en helt unik semesterupplevelse. Här, på en 100 hektar stor gård, bara 1 timme från Dublin, finner du de här mysiga hästhusvagnarna som har snygga sov- och matställen och som är perfekta för par och familjer. ”Glamping” (Extern länk, engelsk text) på en gård är ett underbart sätt att återgå till forna tiders transportsätt och känna en verklig koppling till naturen. Här erbjuds du en semester med häst och täckt vagn där 4/5 personer kan sova och laga mat. Du kan välja att ha en mycket lugn och avstressande färd eller fylla din tid med aktiviteter och nya utmaningar.

Foto/Källa; Clissmann Horse Husvagnar

Du och din familj eller dina vänner kommer att vara omgiven av det fridfulla och charmiga gröna irländska landet som har vilda dalar, klara floder, gamla skogar, pittoreska gamla stenbroar och traditionella irländska stugor. Detta är en semester där du bildar ett starkt band med din hästkompis, där du kanske minns tillbaka dina fantasier i barndomen, sitter vid lägerelden på kvällen, grillar marshmallows och sjunger lägersånger.

Clissmann Horse Husvagnar har ett urval av tre olika hästvagns turer för att passa alla. Du kan även kombinera din hästvagnsaktivitet med ett besök i den spektakulära Wicklow Mountains National Park (Extern länk, engelsk text) och Glendalough. (Extern länk, engelsk text) Finns även möjlighet att byta din häst för att vandra med en långörad åsna med packning en dag eller två.

Neasa Clissmann, ägarinnan, säger att de ofta har härliga gäster som reser till dem från Sverige för att få resa med hästarna och husvagnarna och i år firar de 50 år! Det här året har man dessutom nyligen lanserat ”Glamping semester” så det blir lite premiär för nya besökare.

Kontaktuppgifter:
Neasa Clissmann
Tel; 353 404 46920 och 353 86 8.181.816
Facebook
Instagram

Hemsida, bokning & Email, se nedan….

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Cronybyrne, Rathdrum, Wicklow,
    Irland A67YP82