Drömridning på Irland

Drömridning på Irland

Har du drömt om att få uppleva Irlands fantastiska landskap från hästryggen? Upptäck genuina Irland, dess charm och gästvänlighet med Intresseresor.
Ridning på Irland 10 – 15 maj, 2011

Vi tar dig med till Irlands nästintill overkligt vackra västkust. Under vår resa till Sligo County rider vi längs härliga, ändlösa sandstränder utmed Atlanten. Vi tar oss fram över landskapets gröna kullar och upplever Irlands spektakulära natur på nära håll. Vi rider utmed havet, till och med på havsbottnen när tidvattnet så medger.

Vi tar oss upp på Knocknarea mountain, där vi njuter av den makalösa utsikten över den blå Atlanten och över det verkligt gröna Irland. Vi rider på stigar och vägar utmed vattenfall och sjöar. Turerna tar oss förbi vackra slott och gemytliga stugor från sedan länge svunna tider. Men Sligo är inte bara natur. I Sligo gör sig den irländska historien ständigt påmind. Det är ett kulturlandskap med många flertusenåriga spännande lämningar. Det är också Yeats land, en miljö där den kända poeten hämtade sin inspiration. Detta är hästälskarens sanna paradis.

Kontakt:

Intresseresor

Hagagatan 20, 113 48 Stockholm

Telefon: 08-29 80 78

E-mail: info@intresseresor.se

Läs mer här på hemsidan: http://www.intresseresor.se/

Karta:

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land